taurus Odesláno 7. Duben 2020 Sdílet Odesláno 7. Duben 2020 Pokud jsou otevřené komory, pak není žádný problém od ČB až na Orlík (a případně dál). Lužnice má v podstatě stálé nadržení od Kořenska, záleží jaký máš ponor a odvahu. Bez potíží to jde do Koloděj, já to dal s kajuťákem až na Červený Mlýn, ale jel jsem s vyklopeným hlavním motorem na záložní (ponor asi 40 cm) a kličkoval jsem mezi šutry. Kajakáři žasli:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 7. Duben 2020 Sdílet Odesláno 7. Duben 2020 Věřím,že to kličkování mezi šutry chce velké srdce,spokojím se raději jen s těmi Koloději n/L. kousek nad most a děkuji za zprávu o splavnosti,snad ta zimní prohrábka dna pod Kořenskem pomůže i v létě při nízkém stavu vody...myslel jsem si,že budeme muset letos sraz na Vltavě z programu vypustit kvůli sezoně na Donau,ale vypadá to,že času na Vltavu bude více než dost,a to je dobře, jihočeská Vltava je moc krásná,těším se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 7. Duben 2020 Sdílet Odesláno 7. Duben 2020 Já to vidím na jarní sraz v létě,možná až podzim,ale měl by být!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 7. Duben 2020 Sdílet Odesláno 7. Duben 2020 Souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 8. Duben 2020 Sdílet Odesláno 8. Duben 2020 Bůh ví jak to letos bude s Orlikem, je dost málo vody. Korensko vloni zavítali nekdy na konci července při hladině 347,6m. Otázka o kolik pomůže to prohrabnuti. Včera byla hladina 346,2m, sice stoupá, ale hodně pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 8. Duben 2020 Sdílet Odesláno 8. Duben 2020 Neviděl bych to tak černě, Vrané snížilo odtok na 35 a Orlík celkem slušně stoupá. Slapy jsou plné a přítok je zatím pořád větší než odpouštění. Tak snad to bude dobrý. Jsem zvědav, kdy se Povodí podaří nahodit heknuté stránky a hladinu bude možné zase sledovat i z domova. Vzhledem k tomu že jsem na Orlíku fyzicky přítomen tak mohu případně podávat reporty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Duben 2020 Sdílet Odesláno 8. Duben 2020 Teď jim zrovna hackli PVL.CZ....takže ani neukazujou jak stoupá voda...v pondělí jsem byl na Kořensku a nic moc....z drona záběry jsou tadyhle: Včera v Českým vrbným ani noha...a na Hluboké něco opravujou v přístavu a přístav je jinak prázdný...14.5. mám objednanou technickou...a nevím jestli je budou dělat....sps.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 12. Duben 2020 Sdílet Odesláno 12. Duben 2020 (upraveno) https://www.cany.cz/legislativa/legislativni-proces/vnitrozemske-zakony/789-mimoradne-opatreni-omezeni-pohybu-osob-s-vyjimkami na uzavřenou vodní plochu dobrá zpráva,zbývá ještě proplavování komorami ,následně po zrušení stavu nouze otevření marin a sezona by mohla začít... Upraveno 12. Duben 2020 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 12. Duben 2020 Sdílet Odesláno 12. Duben 2020 Nechápu proč jsou stále zavřené komory, tam přeci nikdo do styku s obsluhou komory nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Duben 2020 Sdílet Odesláno 12. Duben 2020 Jo, takovejch je víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 12. Duben 2020 Sdílet Odesláno 12. Duben 2020 Teď jim zrovna hackli PVL.CZ....takže ani neukazujou jak stoupá voda...v pondělí jsem byl na Kořensku a nic moc....z drona záběry jsou tadyhle: Včera v Českým vrbným ani noha...a na Hluboké něco opravujou v přístavu a přístav je jinak prázdný...14.5. mám objednanou technickou...a nevím jestli je budou dělat.... Na Hluboké staví zařízení na přečerpávání fekálií. V příštím roce snad postaví benzinku.Já ty komory taky nechápu. Tam je člověk víc sám než na jakékoliv cyklostezce. Asi by se to mělo začít psát na FB.Vláda reaguje na to , na co si lidé na FB stěžují . Třeba by to pomohlo :) a komory by od 1.5. mohly začít normálně fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 13. Duben 2020 Sdílet Odesláno 13. Duben 2020 Tak jsem napsal Hamáčkovi, kdy chce komory otevřít, přidejte se ať je nás víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 13. Duben 2020 Sdílet Odesláno 13. Duben 2020 Máš napsat Babišovi, ten přece vždy všechno "zařídí" a na všechny má číslo :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 13. Duben 2020 Sdílet Odesláno 13. Duben 2020 Tak jsem napsal Hamáčkovi, kdy chce komory otevřít, přidejte se ať je nás vícKam jsi mu psal ?Rád se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Duben 2020 Sdílet Odesláno 13. Duben 2020 Už na to tlačí Jirka Pěknice, šéf ČSVM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peu Odesláno 14. Duben 2020 Sdílet Odesláno 14. Duben 2020 pokud jste ještě nečetli: https://www.lodninoviny.cz/MotorBoats/kdy-se-otevrou-plavebni-komory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 16. Duben 2020 Sdílet Odesláno 16. Duben 2020 Viz. komory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 16. Duben 2020 Sdílet Odesláno 16. Duben 2020 https://plavebniurad.cz/predpisy/predpis.php?typ=i&id=205&zdroj=uredni_deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 16. Duben 2020 Sdílet Odesláno 16. Duben 2020 Tak hurá do světa :) lepší by bylo 8-16, ale aspoň něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 16. Duben 2020 Sdílet Odesláno 16. Duben 2020 Tak hurá do světa :) lepší by bylo 8-16, ale aspoň něco :) žádný hurá,četl jsi dobře?,,Pouze plavidla nákladní dopravy a plavidla osobní dopravy bez cestujících"je to v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzakov Odesláno 16. Duben 2020 Autor Sdílet Odesláno 16. Duben 2020 Budějce, Hluboká, Hněvkovice, Kořensko každý rok otvírají až v Květnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 16. Duben 2020 Sdílet Odesláno 16. Duben 2020 Jestli to čtu dobře, tak všechna plavidla od 6 do 14 a Pouze plavidla nákladní dopravy a plavidla osobní dopravy bez cestujících, mohou být proplavena mimo tuto provozní dobuPodle mě od 17. můžeme . Však on to někdo o víkendu ověří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 17. Duben 2020 Sdílet Odesláno 17. Duben 2020 MIMOŘÁDNÉ UPOZORNĚNÍV souvislosti s přijetím opatření proti šíření infekce Covid-19 budou na vodních cestách proplavována plavidla osobní dopravy pouze bez cestujících. Plavidla veřejné osobní dopravy plující podle zveřejněných jízdních řádů budou proplavena v souladu s těmito řády. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 17. Duben 2020 Sdílet Odesláno 17. Duben 2020 (upraveno) Tak hurá do světa :) lepší by bylo 8-16, ale aspoň něco :) žádný hurá,četl jsi dobře?,,Pouze plavidla nákladní dopravy a plavidla osobní dopravy bez cestujících"je to v pr... Ano četl jsem dobře. V souvislosti s přijetím opatření proti šíření koronavirové infekce Covid-19 budou na labské vodní cestě proplavována plavidla v čase od 6,00 do 14,00 hodin. Pouze plavidla nákladní dopravy a plavidla osobní dopravy bez cestujících, mohou být proplavena mimo tuto provozní dobu, a to po předběžném objednání 3 hodiny před předpokládaným proplavením. Čemu na tom nerozumíš? My nejsme plavidla osobní dopravy, my jsme rekreační plavidla (sport). Takže znovu, VŠECHNY PLAVIDLA můžou od 6 do 14 hod a MIMO TENTO ČAS MŮŽOU NÁKLADY A OSOBNÍ BEZ CESTUJÍCÍCH. Upraveno 17. Duben 2020 uživatelem kosak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 17. Duben 2020 Sdílet Odesláno 17. Duben 2020 (upraveno) Pánové, my jsme fakt země řízená šašky (dle Babiše odborníky)Volal jsem na Povodí Labe, tam mi řekli že tomu taky nerozumí, ale myslí si, že teda mezi 6-14 se můžou proplavovat i sporty, ale mam si zavolat na SPS.Volám na SPS, první telefonát mimo a paní neví nic, volám na jiné oddělení a tam mi paní sděluje, že tomu taky vůbec nerozumí, neví kdo to ani napsal, ale chápe to taky tak, že mezi 6-14 se proplavuje všechno včetně sportu. Upraveno 17. Duben 2020 uživatelem kosak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky