Přejít na obsah
Plavidla.cz

10. jarní sraz 2020


Doporučené příspěvky

Tak ...otevře se Kořensko....

Povodí Vltavy

·

Povodí Vltavy zprovozní plavební komoru Kořensko. Povodí Vltavy zahájí od soboty 13. června 2020 provoz přes plavební komoru na vodním díle Kořensko. Zahájení provozu je umožněno dosažením hladiny v nádrži vodního díla Orlík na kótu 347,60 m n.m., která je limitní pro zahájení proplavování přes plavební komoru Kořensko. Tím bude Vltavská vodní cesta od Českých Budějovic až do Prahy splavná v celém rozsahu.


„V pátek 12. června 2020 budou na plavební komoře osazeny plavební znaky a od soboty 13. června 2020 od 8,00 hodin ráno, bude plavební komora na vodním díle Kořensko v provozu,“ uvádí generální ředitel státního podniku Povodí Vltavy Petr Kubala.


Proplavování bude probíhat od pondělí do soboty v časech od 8:00 – 12:00 a od 13:00 do 19:00 hodin, v neděli potom od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 17:00 hodin, v souladu s Informací Státní plavební správy č. 35.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 191
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Datum je celkem jasné, ale to konkrétní místo mi taky moc jasné není. Pro Gardu a případně ostatní, kteří poplují zespodu. Pokud máte zájem, můžem to Orlíkem a Hněvkovicemi jet spolu, rovněž není problém než vyrazíme zajistit natankování nebo nákup proviantu. Auto mám na chatě a k benzince s kanystry a obchodu je to brnkačka. Ale to platí tak do třetího po ránu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taurusi budu rád pokud alespoň část trasy nepojedu sám. Takže uvítám se k někomu připojit. Nevím jak mi to bude časově vycházet ale budu na příjmu a tak to doladíme.

Chtěl jsem se zeptat jestli bude ve Vrbném dohodnuté kotvení, nebo jestli si to mám zajistit sám? Miloš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli se nás sejde jako obvykle,tak jsem zvědavý,kde budeme kotvit.To potom většina lodí odjede na Hlubokou,kde je místa spousta.Co vím,tak ve Vrbném jsou jen 3 místa pro krátkodobé kotvení.Uvedte někdo taky nějaký program,jinak já plánuju jet v sobotu z ČB do Týna a v neděli se vracím do Vrbného na sraz--pokud je hlavní sraz v neděli.Kdo by chtěl,může se připojit,budeme rádi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak ještě jednou. Po dnešní domluvě s úsekovým technikem se můžeme vyvázat i mimo místa k tomu určená. Vše závisí na naší na naší toleranci a vstřícnosti k sobě. Občerstvení přes den můžeme využít v Hospodě na Kanále a večerní posezení také,v případě špatného počasí večer pod střechou. V sobotu a v neděli jsou ve vodáckém areálu velké republikové závody, ale v neděli v podvečer už bude povšem. Honza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viky, buď rád, že někdo takové stránky vůbec dělá a neřeš píčoviny. Radši napiš jestli se dostavíš. Bez tebe by to nebylo to pravé ořechové.

Podle mne to picovina neni, jednou je to oficialni prezentace neceho skvelyho, tak ma podle toho vypadat.

 

Mam plan, ze bych se zastavil cestou z Lipna (jedeme tam na vikend), nejaky ten den i zustal a poplavil se po okoli, kdyz to pujde. Kluzak asi ssebou tahat nebudu, na Lipne to nema moc vyznam, ale dovezl bych si zase po delsi dobe na sraz kajutovku (at mame kde spat).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...