Jura Zveřejněno 23. Září 2019 Sdílet Zveřejněno 23. Září 2019 Při výjezdu s trajektu se mi podařilo zavadit spodkem motoru o rampu trajektu.Zjistil jsem že začal prolínat z nohy olej.Jak to opravit,dík za radu. Jura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 23. Září 2019 Sdílet Odesláno 23. Září 2019 Asi záleží odkud ti to uniká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura Odesláno 23. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 23. Září 2019 Spodní hranou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1in Odesláno 23. Září 2019 Sdílet Odesláno 23. Září 2019 Typ motoru, foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura Odesláno 23. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 23. Září 2019 Mercury 50 r.v.2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1in Odesláno 24. Září 2019 Sdílet Odesláno 24. Září 2019 (upraveno) Tady máš servisní manuál, koukni se kde to může prolínat (plnění, těsnění hřídele, atd.) Upraveno 24. Září 2019 uživatelem ok1in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura Odesláno 24. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 24. Září 2019 Olej prolíná jak máš tu ploutvičku za vrtulí na spodní hraně myslel jsem že jeto masiv ale jeto duté. Udělal jsem tam asi tak 7mm do hloubky a 1,5cm na delku tak jsem to zaklepal a stále prolíná. Jura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 24. Září 2019 Sdílet Odesláno 24. Září 2019 Kdyby jsi hned v prvním příspěvku napsal, že jsi prodřel obal převodovky, tak ti hned někdo odpoví, že se to musí zavařit. Nožná by šel použít nějake tmel. Je však malá šance, že seženeš tmel, kterej nahradí kov, bude stejně odolnej a navíc se s původním dokonale spojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura Odesláno 24. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 24. Září 2019 Moje chyba ale v servisu mně tvrdí že ta ploutev je plná tak že to musí prolínat odjinud já nic nenašel.Přemýšlím o tekutém kovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 24. Září 2019 Sdílet Odesláno 24. Září 2019 (upraveno) no a když to pořádně vyčistíš a vytřeš tak by mělo být přesně vidět odkud to jde Upraveno 24. Září 2019 uživatelem Zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 24. Září 2019 Sdílet Odesláno 24. Září 2019 Moje chyba ale v servisu mně tvrdí že ta ploutev je plná tak že to musí prolínat odjinud já nic nenašel.Přemýšlím o tekutém kovu.Ta ploutev -ostruha motoru,je vždy plný material,tudíž i když jí část ulomíš,nic neuniká,jedině,že by nárazem prasknul celý náboj -spodní obal převodovky! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se