Zet Zveřejněno 23. Září 2019 Sdílet Zveřejněno 23. Září 2019 Ahoj ve spolekdal jsem nové palubní přístoje a tlakoměr po zapnutí bez chodu motoru vyběhne na druhý konec stupnice - to by asi neměl ne?Jiné budíky - palivoměr nebo teploměr to nedělají.Nevíte někdo proč to tak dělá.Ještě když jsem zkusil ten původní tak ten vyleze do poloviny, ale nepamatuj se že by to dřív dělal ,za chodu motoru normálně ukazoval.Díky za nápovědu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 23. Září 2019 Sdílet Odesláno 23. Září 2019 Me se tohle stalo, kdyz byl budik spatne ukostren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peu Odesláno 23. Září 2019 Sdílet Odesláno 23. Září 2019 jaká je max hodnota psi nebo bar na stupnici toho budíku? jaká byla max hodnota na tom původním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Září 2019 Sdílet Odesláno 24. Září 2019 Asi jak píše Ondra - špatná kostra, nebo zkrat na vedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 24. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 24. Září 2019 (upraveno) Ta kostra mě napadla hned, ale je to kostřené na stejném uzlu s ostatními budíky - ale zkontroluju to.Ale ten starý budík jsem zkoušel přímo na motoru - tznm. ukostřen na motor , čtvrt metru drátu přímo na čidlo a napájení od cívky a stejně se také zvednul i když jenm do poloviny.Tak jestli nemůže být něco s tím čidlem. Ten rozsah budíků teď nevím - jestli je stejný. Upraveno 24. Září 2019 uživatelem Zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 24. Září 2019 Sdílet Odesláno 24. Září 2019 Ta kostra mě napadla hned, ale je to kostřené na stejném uzlu s ostatními budíky - ale zkontroluju to.Ale ten starý budík jsem zkoušel přímo na motoru - tznm. ukostřen na motor , čtvrt metru drátu přímo na čidlo a napájení od cívky a stejně se také zvednul i když jenm do poloviny.Tak jestli nemůže být něco s tím čidlem. Ten rozsah budíků teď nevím - jestli je stejný.Když k budíku připojíš jen plus a mínus - co dělá ručička? bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 24. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 24. Září 2019 nezkoušel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Září 2019 Sdílet Odesláno 24. Září 2019 obvykle jde až za roh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se