Zet Zveřejněno 6. Září 2019 Sdílet Zveřejněno 6. Září 2019 Zdravím ve spoleknarazil jsem na pro mě novou věc - https://www.marinesport.cz/e/search?word=p%C3%AD%C5%A1talatak mě zajímá jestli to někdo používáte resp. jak řešíte aby se nádrž nepřeplňovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 6. Září 2019 Sdílet Odesláno 6. Září 2019 tuto píšťalu mám instalovanou,při plnění kanystrem to nepíská,s plnící pistolí jsem loď zatím netankoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 7. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. Září 2019 dík za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Září 2019 Sdílet Odesláno 7. Září 2019 Nic v nálevce nemám, nádrž má samozřejmě odfuk, který funguje také jako přepad při případném tankování. Při tankování "pistolí" u stojanu to normálně pistoli vypne když je plno, a když leju kanystr tak slyším v hrdle jak se plní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 7. Září 2019 Sdílet Odesláno 7. Září 2019 (upraveno) píšťala je instalovaná samozřejmě v odfukové hadici nádrže,pískot vzniká vytláčením vzduchu z nádrže při plnění a pokud by se palivo tankovalo pistolí i věřím,že by to bylo dost slyšet,mě to při plnění kanystrem jen tak mírně kňoukne,proto spolehnout se na to nedá,koleno odfukové hadice je samozřejmě výš než nalévací hrdlo a párkrát se mi během plnění za plavby stalo,že palivo bylo při dolévání až na hrdle,což za provozu ničemu nevadilo, za chvilku bylo z hadice pryč... Upraveno 7. Září 2019 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 7. Září 2019 Sdílet Odesláno 7. Září 2019 Já mám hrdlo asi o 30cm výš nežli odvzdušnovák, takže mi to spolehlivě chlejstne ven. Možná by stačilo dát delší odvzdušnovací hadici a udělat oblouk až nahoru do boku. Místa tam mám dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 7. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. Září 2019 dík za postřehy,akorát jsem zvědav když to víc naplním tak jestli to nebude prolínat kolem příruby snímače paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 8. Září 2019 Sdílet Odesláno 8. Září 2019 karelgumak: odvzdušňovací hadici stačí zvednout nad hrdlo a udělat na ní v nejvyšším místě koleno,pokud je odvětrání níž než hrdlo,bude ti palivo při plné nádrži v horku vytékatzet:kolem příruby mi nic neteklo ani při naplnění na hrdlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 8. Září 2019 Sdílet Odesláno 8. Září 2019 @zdenek2013 Tak nějak jsem to myslel poupravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 13. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2019 Chlapi co byste doporučili. Teče mi benzín přes palivomer. Nádrž je hliníková a ten plast palivomeru se mi zdá za ty roky trochu zprohybany. Máte zkušenost s nějakou těsnící pastou, která odolá benzinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2019 Existuje silikon odolný benzínu. Kdysi jsem ho použil právě na utěsnění příruby palivoměru. Byl tam 10 let a v pohodě. Byla to taková malá tubička, silikon byl modrý.Něco takového:https://www.patro.cz/k2-silikon-85g-cerveny/?utm_campaign=4390=utm_medium=affiliate&utm_source=affiliateclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 13. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2019 Lubore díky, zkusím. Našel jsem jen cosi od Loctaitu a tam vyloženě psali, ze to není vhodné na benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2019 ještě jsem našel tohle:https://skutry.cz/tesnici-tmel-marston-20ml-odolny-vuci-oleji-a-benzinu-univerzalni-p3656 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 13. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2019 Dal bych tam červený silikon, benzín zvládá v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky