HonzaŠ Zveřejněno 23. Srpen 2019 Sdílet Zveřejněno 23. Srpen 2019 Jedu v sobotu na Slapy. Nemáte nějaký tip kde se dá dobře najíst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 23. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 23. Srpen 2019 Hospoda U Jelena v kempu na Ždáni. Příjemná venkovní hospoda, vařej dobře a ceny slušné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 24. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 24. Srpen 2019 Hospoda U Jelena v kempu na Ždáni. Příjemná venkovní hospoda, vařej dobře a ceny slušné.Jen to nevidím na mapy.cz snad najdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 24. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 24. Srpen 2019 Nejste náhodou někdo na slapech s krásným mahagonovym motorakem ? Kolem mne jeden jezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martazs Odesláno 8. Září 2019 Sdílet Odesláno 8. Září 2019 Doporučuju https://goo.gl/maps/1JiLwZhqkKsrTWGNA, je zde i menší molo. . Podle recenzí ne všichni jsou spokojený, ale my jsme se shodli všichni že jedno z nejlepších jídel na Slapech Nejste náhodou někdo na slapech s krásným mahagonovym motorakem ? Kolem mne jeden jezdi Slušnej offtopic;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 8. Září 2019 Sdílet Odesláno 8. Září 2019 Zrubek, brr. Moje utrzena vrtule.Spatne molo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 8. Září 2019 Sdílet Odesláno 8. Září 2019 Já jezdím pod mostkem do zátoky k chatkám, a taky klídek příjemná obsluha (mladé milé slečny).Akorát převážně smažené záležitosti, nic pro žlučníkáře apod. :)Řekl bych, že nyní, mimo sezonu, je to veskrze "kolem vody" jaksi mrtvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se