mfafek Zveřejněno 20. Srpen 2019 Sdílet Zveřejněno 20. Srpen 2019 Zdravím,poradí mi někdo jak a kde obstarat papíry pro vodní skútr Polaris SLX 780? Koupím je pro přihlášení skútru na plavební komoru.Děkuji za jakoukoliv radu nebo nabídku.Milan Fafek info@milanfafek.cz / 777 25 25 80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 20. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2019 Moc tě nechápu ale zřejmě...... Pro provozování vod. skútrů potřebuješ průkaz VMP a skútr musí být registrován na plavební úřadu. VPM-vudce malého plavidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfafek Odesláno 21. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 21. Srpen 2019 To je mi jasné. Jde o to, že mám Polarise bez papírů a pro následnou technickou kontrolu a přihlášení na plavební komoru je potřebuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2019 To je mi jasné. Jde o to, že mám Polarise bez papírů a pro následnou technickou kontrolu a přihlášení na plavební komoru je potřebuju :-) Jakou komoru?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 21. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2019 Plavební správu (úřad).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2019 Zdar, tuším že to je skůtr pravěk, tzn. nějaký devadesátý léta, pochybuju že na to zde cokoliv seženeš. Můžes zkusit štěstí na ebay.de, ebaykleineanzeige.de nebo int. ebay.com možná nebo jejich britské, italské a francouzké odnože. Hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 23. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 23. Srpen 2019 Taky přeji hodně štěstí. To je vzrůšo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 23. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 23. Srpen 2019 Čísla plavebních komor jsou ve vyhlášce, nebo dohledatelné na netu. Zkus jim na nějakou tu komoru zavolat, že by sis u nich rád přihlásil skůtr a co je k tomu potřeba. Jestli ten hovor nahraješ, tak ho sem dej.Jinak na legalizaci čehokoliv jsou lepší země víc na východ. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky