ok1in Zveřejněno 15. Srpen 2019 Sdílet Zveřejněno 15. Srpen 2019 (upraveno) Ahoj fšicki, jsem tu úplně novým elévem, motorové zkušenosti nula, elám velký a v dílně leží (staro)nový Zoom a Johnson 4HP. Tady je ale problém, prošel jsem snad všechny servery uváděné nejen tady na fóru, ale podle dekkodéru Johnsona, tento motor prostě nejsem schopný najít. Přikládám foto štítku, dokážete někdo rozluštit rok výroby? Díky za snahu... PS - tak už vím :-) Jde o motor BJ - Johnson vyrobený v Belgii4 - 4 HPBR - star špagátem (Euro)EN - výroba 1992M - model dekódováno podle Upraveno 15. Srpen 2019 uživatelem ok1in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 15. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2019 http://www.marineengine.com/parts/engine-model-guides/omc-johnson-evinrude-model-number-guide/omc-johnson-evinrude-model-number-guide-00005.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 15. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2019 Toje ta guma zdarma z Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 16. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2019 Tady se taky nic neutají ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1in Odesláno 17. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 17. Srpen 2019 (upraveno) Ahoj Karle, ještě jednou velké díky! :-) Ano je to on, právě v procesu lepení podlahy, což vypadá jako opravdu drobná závada. Na ty moje první zkušenosti na vodě opravdu perfektní kousek - člověk se něco naučí, což se jistě bude v budoucnu hodit. Na motor jsem se ptal z toho důvodu, že je to můj první a zkušenosti jsou nulové - proto nechcu hned zkraje něco zmasit a uškodit mu. Rozpady jsem našel, nějaké popisy jak s ním pracovat taky - díky tomuto fóru...Petr Upraveno 17. Srpen 2019 uživatelem ok1in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se