david Zveřejněno 14. Srpen 2019 Sdílet Zveřejněno 14. Srpen 2019 Vyšlo doplnění vyhl. 334/2015.Mimo jiné se již nevyžaduje druhý člen posádky od šesti tun, ale pouze až od 15metrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2019 Super, tak doufam, ze mi to vymazou z technicaku na technicky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2019 U nás a něco vymazat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2019 Dovolil sem si malej vtipek :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2019 Tak to jooo. A Tome - pěkný www. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 27. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2019 Jsem myslel, že je potřeba druhý člen posádky, jen když nevidím od kormidla na všechny strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 10. Září 2020 Sdílet Odesláno 10. Září 2020 Díky několika posledním debatám o vyhláškách v jiných vláknech jsem si v tom rozhodl udělat trochu jasno. Novelizací je až až a v podstatě se v nich moc nedá vyznat. Jako jeden z příkladů je např. právě zmiňovaná 138/2019. Takže dotaz: je někde ke stažení aktuální znění toho, co momentálně platí bez nutnosti řešit, co je "změna kterého paragrafu ve smyslu následných novelizací"? Hledal jsem, nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Září 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Září 2020 Ani nenajdeš. Jen to projit celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 10. Září 2020 Sdílet Odesláno 10. Září 2020 Bezva. Nevím, proč v případě novelizací takového rozsahu nemůžou vyhlášku zrušit a nahradit novou. Normální člověk to prostě jako celek nemůže obsáhnout. Defenestrace by nebyla od věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se