Sullaco Zveřejněno 7. Srpen 2019 Sdílet Zveřejněno 7. Srpen 2019 (upraveno) Zdravím ve spolek,máte někdo nějaké doporučení kde nechat na další sezonu (tzn. duben, květen 2020) udělat antifoulig? Myslím ale opravdu kvalitně odvedenou práci, počínaje důkladným odstraněním starého nátěru a nanešním nového konče, s dodržením všech postupů, zkrátka tak, jak to má být? Po všech mých dosavadních neblahých zkušenostech se dvěmi firmami (Litoměřice a Hodkovice) jsem zoufalý, kam to vůbec dát. Mám velmi dobré reference na p. Horáčka z České Lípy ale tam je beznadějně plno již od letošního jara. Nechci žádné slevy atp. Chci kvalitní práci za kterou rád zaplatím co si kdo řekne.Předem díky. Upraveno 7. Srpen 2019 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 Ahoj co to zkusit sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 To by zalozil vlakno s nazvem "Jak udelat antifouling" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 (upraveno) Já bych skusil pana fotografa z vedlejšího fóra. Ten má prax. :)Ten natírá antifoulem i slávky... Upraveno 7. Srpen 2019 uživatelem Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 Ne, nebudu to dělat já. Jakkoliv to zní asi povrchně a neuctivě (ve vší úctě Aleši), já nemám halu s lodí pěkně vedle obýváku, já ji mám 15 km od baráku, bez jakéhokoliv pracovního zázemí a dostanu se tam někdy jen na hodinu či dvě týdně. Už obyčejná výměna olejů, přetěsnění nohy, výměna gufer, hraní si s elektronikou atp. je v těhle podmínkách kde není ani pořádné světlo a teplá voda docela masakr. Navíc broušení a že ho tady bude a natírání bytostně nenávidím. Takže já raději vydělám ty peníze ju? :)Předem díky za doporučení firem či jednotlivců co to dokážou kvalitně udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 12. Únor 2020 Sdílet Odesláno 12. Únor 2020 Ahoj. Také hledám doporučení na dobrou firmu na aplikaci antifoulingu a oprav různých poškození a škrábanců lodě a následné celkové přeleštění.Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 12. Únor 2020 Sdílet Odesláno 12. Únor 2020 Se trošku obávám, že na opravu "různých poškození a škrábanců" jen tak nikoho nenajdeš. Mám to teď z jara v plánu taky a budu si všechno dělat sám, protože bych asi ani nenašel nikoho kdo vidí to co vidím já a ani nevěřím, že by to někdo udělal, tak já si já představuju, tzn. pořádně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobor Odesláno 12. Únor 2020 Sdílet Odesláno 12. Únor 2020 Takto to robím ja.NapílimPozváramNatriemPodlozím, nadvihnem, vytiahnem vozíkRyhy vytmelím gelcoatom, obrúsim, natriem 3 vrstvy antifoulinguHotovoSpustenie na vozík, prípravky požičané kamarátom, preleštenie lode a čakanie na sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Únor 2020 Sdílet Odesláno 13. Únor 2020 Pěkný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 14. Únor 2020 Sdílet Odesláno 14. Únor 2020 (upraveno) Super nápad s těma zvedakama, to s dovolením okopiruju :) Upraveno 14. Únor 2020 uživatelem Millan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 14. Únor 2020 Sdílet Odesláno 14. Únor 2020 dodam snad zítra fotku, podobny clun mam vzadu na dvou zvedakach a za pridovy oko je spice zvedla kladkostrojem ke stropu garaze, potom vlek vyjede ven a je volno pod lodi, okolo uz ale moc mista neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 14. Únor 2020 Sdílet Odesláno 14. Únor 2020 dodam snad zítra fotku, podobny clun mam vzadu na dvou zvedakach a za pridovy oko je spice zvedla kladkostrojem ke stropu garaze, potom vlek vyjede ven a je volno pod lodi, okolo uz ale moc mista neniTakhle jsem zvedal Draco 1800 a v poho, jenom že teď má člun na výšku na přívěsu od země po vrch spoileru 3,7 m a to už pod přístřešek nevleze, tak proto se mi líbí ten způsob čtyř zvedáku. Akorát že by to chtělo založit jiné téma něco jako "jak zvedat" :) protože trochu odbočujeme od původního tematu, ale to foto pošli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobor Odesláno 15. Únor 2020 Sdílet Odesláno 15. Únor 2020 Ja to používam aj v zime na odľahčenie kolies na prívese, aby sa nedeformovali pneumatiky.Super nápad s těma zvedakama, to s dovolením okopiruju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 15. Únor 2020 Sdílet Odesláno 15. Únor 2020 (upraveno) to Bobor: po opravě rýh pod čarou ponoru (tmelení,broušení) je následně nutné opravované místo ošetřit příslušným základem a teprve pak naválet nový AF,ale to jsi pravděpodobně udělal,jen jsi to ve své fotodokumentaci postupu asi zapomněl napsat...jinak tvé stavitelné podpěry jsou perfektní,klidně bych si jejich výrobu u tebe objednal,pokud by to šlo.Nový AF (VC Offshore) jsme na lodi dělali po 4 sezonách na jaře 2019 přímo na vleku ,stačilo přes trámek na kýlu heverem přizvednout záď o cca 10-12cm nad rolny a pak dtto na přídi,ale tam se zvedala loď i s vlekem a bylo potřeba vlek zapřáhnout k autu,ale s trochou šikovnosti to šlo udělat bez nutnosti sundávání lodě z vleku...kompletně nový AF včetně kompletního odbroušení starého AF i původního základu (práce pro trestance),odmaštění,nového základu i AF vše v řadě VC mi dělali v lodním servisu ve Zbýšově na jaře 2015 a udělali to dobře,nic se neodlupovalo,teď kvůli novému AF už není potřeba nic odbrušovat či odmašťovat a stačí jen tlakovou vodou a brusnou kostkou vše pořádně očistit,mokrou kostkou jemně zdrsnit a po vyschnutí rovnou naválet nový AF stejné řady ve 2 vrstvách a ani tento nový AF se po loňské sezoně nikde neodlupuje a drží,bohužel bylo potřeba na podzim opravit pár bouchanců na trupu po loňské dlouhé plavbě a letos před odjezdem na vodu mě čeká ještě tyto od podzimu nazákladovaná místa ještě 2x naválet novým AF...dělal jsem podobné opravy po každé sezoně a nikdy se nic neodlupovalo,jen bylo potřeba celkem opatrně odbrousit AF na opravovaných místech až na původní základ VC tak,aby bylo možné vrstvy na sebe napojit,poškozená místa vytmelit,vybrousit,odmastit,pak 3x nazákladovat VC TAR2 na opravované místo a naválet 2xAF Offshoreto Sullaco: pokud nemáš odloupaný základ a na trupu nejsou takovým odloupáním vzniklé nerovnosti,není potřeba nic odbrušovat kvůli novému AF,stačí jen původní AF očistit tlakovou vodou a jemně ho za mokra zdrsnit kostkou,pak je možné rovnou naválet nový AF stejné řady,mě to takto loni na jaře dělala brigádou holčina,která to na naší lodi dělala před 4 lety i v lodním servisu,jen se tentokrát chudera musela proplétat mezi lodí a vlekem jako lasička,trvalo jí to 3 dny a odvedla perfektní práci...jinak kompletní odbroušení starého AF a základu u 23" trupu je hnusná práce cca na týden,odmaštění i základy už tak hrozné nejsou a naválení AF je po tom všem skoro za odměnu,bohužel v případě nutnosti kompletního odbroušení starých vrstev až na geolcat už bude nutné loď zvednout a odjet s vlekem Upraveno 15. Únor 2020 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 15. Únor 2020 Sdílet Odesláno 15. Únor 2020 (upraveno) ty zadni zvedaky jsou pouzity z vyrovnavacich patek leseni a ty spalky pod kylem jen pro jistotu, jinak je to normalne bez nich Upraveno 15. Únor 2020 uživatelem tove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobor Odesláno 15. Únor 2020 Sdílet Odesláno 15. Únor 2020 To Zdenek 2013Samozrejme, že po obrúsení na gelcoat je nutné naniest základný nater. Vo svojom príspevku som sa zameral hlavne na to ako urobiť miesto pod loďou. Čo sa týka zdvihákov, neviem odkiaĺ si, ale ja som zo stredného Slovenska, asi veĺká vzdialenosť.To Milan.Suhlasím s Tebou aby napady, ktoré sa páčia, a pomáhajú iným, aby boli presunuté do temata napr. Nápady a návody bez možnosti komentovať, ale s odkazomm na pôvodné tema, kde sa diskutovať môže.Mam aj iné napady a zlepšenia a ak narazím na tema kde to bude vhodné, a bude záujem, rád zverejním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 15. Únor 2020 Sdílet Odesláno 15. Únor 2020 (upraveno) to Bobor:klidně bych si od nás z JM (Nové mlýny) na Slovensko pro podpěry přijel,jen bych ti ještě před výrobou upřesnil jejich maximální výšku před výsuvem,ale jak na dálku zaslat potřebný tvar včetně rozměrů přední podpěry netuším,snad by to šlo pomocí fotek a výkresu, každopádně by mi takové podpěry moc pomohly na příští obnovu AF, zmanipulovat skoro ty 3 tuny nad vlek je pro mě bez zvedacích podpěr momentálně téměř neřešitelnéP.S.:napadlo mě udělat šablonu kolem spodku trupu z vázacího drátu,překreslit ji,napsat všechny rozměry,oskenovat a mohlo by to stačit k výrobě na dálku Upraveno 15. Únor 2020 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobor Odesláno 16. Únor 2020 Sdílet Odesláno 16. Únor 2020 (upraveno) To Zdenek.Zdvihaky a nosnik som navrhoval na svoju loď o hmotnosti 1tona s rezervou na 2 max 2.5 tony. Ty píšeš, že maš 3tonovú loď. A to sa jedná o iné rozmery ako šírky lode, výška boku, a hlavne výška lyžín nad ktoré sa musíš pri dvihaní dostať. Tak isto nosnik musí byť dimenzovaný tak, aby si sa dostal kolesami popri zdviháku, foto č.4. Trapezova tyč musí byť dimenzovaná na 1/4 hmotnosti lode t.j. max 5N na mm2 zavitu a pod.Ale toto je už asi mimo téma, ak chceš viac info ohladom konštrukcie , posli mail na SS. Pošlem ti aj ine foto, algoritmus na výpocet zaťaženia závitu, rospis materiálu, cenu. Nechcem zbytočne zaplnovať toto téma o antifoulingu. Upraveno 16. Únor 2020 uživatelem Bobor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 16. Únor 2020 Sdílet Odesláno 16. Únor 2020 myslim ze koza z leseni a hupcuk by byl jednodussi a nemas nic co by prekazelo pod kylem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se