Barracuda74 Zveřejněno 7. Srpen 2019 Sdílet Zveřejněno 7. Srpen 2019 Dobrý deň, chcem poprosiť o radu.. Dostal sa ku mne starý motor Johnson 6hp dvojvalec, rok 1988.je vo veľmi dobrej kondícii,skoro uloženka.problem je ze jedna sviecka nehodí iskru.zapaľovacie cievky sú dobré,sviečky nové, motor bol dlhodobo odložený. Začal som ho kontrolovať a nakoľko jedna sviecka ide a druha nemá iskru ani som ho neskúšal štartovať. Do zapaľovače cievky ide iba jeden káblik z nejakého,, riadiaceho,, modulu.. Môže byť zlý ten? Je na ňom napis CDI 583 169.. Na Amazone to ponúkajú pod názvom power pack... Nevala sa to niekomu doma?? Prikladám foto.Poprípade je chyba niekde inde? Napríklad zapaľovanie pod zotrvákom?Ďakujem za každú radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 Pokud má oddělené mazání tak doplnit olej nebo zkontrolovat čidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barracuda74 Odesláno 7. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 Je to stará klasika. Nemá primazávanie. Rok myslím 1988... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 Mně podobně blbla cdi jednotka po přehřátí. Stejná je v 9,9 a 15 HP Johnson a Evinrude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barracuda74 Odesláno 7. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 nakoniec sa dnes objednala nova cdi jednotka... takze uz len cakat.hadam to bude kvoli tej jednotke,zapalovacie cievky su dobre,tie som skusal prehodit medzi sebou a su funkcne obe..ale z toho cdi modulu funguje stale len jedna ..druhy valec proste nehodi iskru.sviecky su nove,svieckove kable su okej,ostatne kable a ukostrenia som skontroloval a vyzeraju okej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 Mně podobně blbla cdi jednotka po přehřátí. Stejná je v 9,9 a 15 HP Johnson a Evinrude Omlouvám se za mírný OT.Je možné, že byl stejný problém u toho mého předchozího Evinrude 25?Že za studena startoval dobře, ale jakmile jsem zastavil po nějaké době jízdy (kdy byl motor již zahřátý), nešel vůbec nahodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 To nevím, musel bych to vidět zblízka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 Ok, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se