Přejít na obsah
Plavidla.cz

Johnson 6hp 2t problém

Doporučené příspěvky

Dobrý deň, chcem poprosiť o radu.. Dostal sa ku mne starý motor Johnson 6hp dvojvalec, rok 1988.je vo veľmi dobrej kondícii,skoro uloženka.problem je ze jedna sviecka nehodí iskru.zapaľovacie cievky sú dobré,sviečky nové, motor bol dlhodobo odložený. Začal som ho kontrolovať a nakoľko jedna sviecka ide a druha nemá iskru ani som ho neskúšal štartovať. Do zapaľovače cievky ide iba jeden káblik z nejakého,, riadiaceho,, modulu.. Môže byť zlý ten? Je na ňom napis CDI 583 169.. Na Amazone to ponúkajú pod názvom power pack... Nevala sa to niekomu doma?? Prikladám foto.

Poprípade je chyba niekde inde? Napríklad zapaľovanie pod zotrvákom?

Ďakujem za každú radu

IMG-20190806-130212.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nakoniec sa dnes objednala nova cdi jednotka... takze uz len cakat.hadam to bude kvoli tej jednotke,zapalovacie cievky su dobre,tie som skusal prehodit medzi sebou a su funkcne obe..ale z toho cdi modulu funguje stale len jedna ..druhy valec proste nehodi iskru.sviecky su nove,svieckove kable su okej,ostatne kable a ukostrenia som skontroloval a vyzeraju okej
Odkaz ke komentáři

Mně podobně blbla cdi jednotka po přehřátí. Stejná je v 9,9 a 15 HP Johnson a Evinrude

Omlouvám se za mírný OT.

Je možné, že byl stejný problém u toho mého předchozího Evinrude 25?

Že za studena startoval dobře, ale jakmile jsem zastavil po nějaké době jízdy (kdy byl motor již zahřátý), nešel vůbec nahodit?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...