gepr Zveřejněno 4. Srpen 2019 Sdílet Zveřejněno 4. Srpen 2019 Ahoj všem,vím, že to teď během léta není moc aktuální téma.... ale zajímalo by mne, jak nejlépe naložit s dvoutaktním motorem na lodi pod plachtou přes zimu...Domnívám se, že by se mu nemělo moc stát, tedy pokud profouknu chladící okruh např. kompresorem...Nebo se pletu?Asi hloupý dotaz.... mrazové zátky jsou právě na tom chladícím okruhu, nebo mají ochránit ještě jinou část motoru?Děkuji za odpovědi.Jirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 To by mě taky zajímalo, jak zazimovat 2T :)Připojuji se k dotazu na zkušené a znalé.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 Mám dotaz obdobný. a ještě vypouštíte benzín z nádrže na zimu? Mám člun v garáži takže by neměl promrznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 Nastartovat,do sání stříknout olej a chcípnout. Vyměnit olej v noze nebo aspoň zkontrolovat, jestli v ní není voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se