HonzaŠ Zveřejněno 2. Srpen 2019 Sdílet Zveřejněno 2. Srpen 2019 Omlouvam se predem za mozna naivni dotaz.Posílám foto svého lodního šroubu. Koupil jsem loď před měsícem a snažím se o ní starat. Ale je to můj první motorak. Má se lodní šroub nevím natřít? Diky Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2019 Tak buď na to existují speciální barvy přímo určené na propellery, a nebo to prostě obruš a foukni nějakým černým lesklým sprejem, stejně nátěr déle jak sezonu nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 2. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2019 Používám stříbrnej sprej na disky z Kelly za stovku protože předstírám že mám nerezovej :D a jak píše Anachy sezonu v pohodě vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 2. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 2. Srpen 2019 Pakbteda také vezmu stříbrným dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2019 Používám stříbrnej sprej na disky z Kelly za stovku protože předstírám že mám nerezovej :D a jak píše Anachy sezonu v pohodě vydrží :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 3. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2019 Já používám epoxy základ od Jotungu, ten vydží hodné, na něj cokoli co se dá přestříkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 3. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 3. Srpen 2019 Epoxy základ jako natřít Nebo nastrikat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 4. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2019 (upraveno) Epoxy základ jako natřít Nebo nastrikat? Já používám váleček, ono se to dá stříkat jen slpecielní sříkačkou bez vzduchu, že to tlakuje rovnou barvu Upraveno 5. Srpen 2019 uživatelem maxik1958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 4. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2019 Pošleš mi nějaký odkaz pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 5. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2019 Epoxy základ jako natřít Nebo nastrikat? Já používám váleček, ono se to dá stříkat jen slecielní sříkačkou bez vzduchu, že to tlakuje rovnou barvuOdkaz na co? Na barvu, na stříkačku....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 5. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 5. Srpen 2019 na barvu váleček vezmu normální jako maliřský ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 6. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 6. Srpen 2019 Ja rozlestil hliníkový sroub skoro jako nerez. Musím ho také natírat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 6. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 6. Srpen 2019 na barvu váleček vezmu normální jako maliřský ne? jotun normastic najdi si prodejce někde v okolíhttps://www.google.com/search?ei=wq5JXYX-Oq-Bk74PjqaJ8AE&q=jotun+normastic&oq=jotun+normastic&gs_l=psy-ab.12...0.0..13185...0.0..0.0.0.......0......gws-wiz.LJF8fhkkCJA&ved=0ahUKEwiF55n32O7jAhWvwMQBHQ5TAh4Q4dUDCAo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 6. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 6. Srpen 2019 Ja rozlestil hliníkový sroub skoro jako nerez. Musím ho také natírat?Tak nemusíš, ale za pár let bude sežranej na drť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 7. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2019 Tak nemusíš, ale za pár let bude sežranej na drť Che che, to mi připomnělo, že si mám objednat nové ztrátové anody, hliníkové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se