jiri.sefrna Zveřejněno 25. Červenec 2019 Sdílet Zveřejněno 25. Červenec 2019 kamarádi, mám problém s Tohatsu 90HP, třívál z roku 98, celkově je v super stavu, nemá moc najeto, ale má problém. Rozjezd i na plnej plyn v pohodě, zátah parádní, ale jak vyleze nad 3500 ot/m, tak začne vynechávat, řekl bych, že jeden válec, čím vyšší otáčky, tím více vynechává a občas jede už jen na dva válce, když uberu, tak se chytne, ale pak zase to samý. Do 3500 ot jede jako víno. Zkusil jsem komplet prolézt palivo, vyčistit karburátory, vyměnil svíčky a dělá to pořád, zkusil jsem ještě jedu sadu svíček a pořád. Když je vyndám, jsou pěkný a suchý. Prohodil jsem i cívky a taky nic. Už mě nic nenapadá. setkal se s tím už někdo? Dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2019 A co komprese? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2019 Má to elektronický zapalování. Nemůže si třeba myslet že je něco v nepořádku a omezovat otáčky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2019 (upraveno) Má to na hlavě snímač přehřátí a někde? snímač tlaku oleje. Je připojen hadičkou a je někde vedle startéru směrem k hlavě. Tahle čidla obvykle při poruše odpojí zapalování jednoho válce.Taky má senzor hladiny oleje. Upraveno 25. Červenec 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 11. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 11. Srpen 2019 Má to na hlavě snímač přehřátí a někde? snímač tlaku oleje. Je připojen hadičkou a je někde vedle startéru směrem k hlavě. Tahle čidla obvykle při poruše odpojí zapalování jednoho válce.Taky má senzor hladiny oleje.Davide, moc díky, nakonec to byla ucpaná hadička, co jde z bloku s membráně, která spíná čidlo tlaku oleje, po vyčištění maká jak má. Tedy makal týden, teď pro změnu dělá jinou věc. Po delší, cca 40 min jízdě ve skluzu jsem zastavil, vypnul motor a po hodině odjezd, start normální, ale po přidání plynu nejde do otáček, dusí se. Nic jsem nenašel, balonek tvrdý, filtry nové. Zkusil jsem nové svíčky a šup, jede jako má. Po návratu, tedy opět 40 min po vypnutí po další hodině opět to samé. Tentokrát už ale nejde vytočit do plna, jen cca 4 tisíce, ale nevynechává, jen jako by se dusil. A svíčky po každé výměně jsou mokré. Už se z toho fakt pos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se