david Zveřejněno 15. Červenec 2019 Sdílet Zveřejněno 15. Červenec 2019 Tak sem si řekl, že přívěšáku na bajbotu udělám dobře a vyměním mu po tak třiceti letech benzín hadici, ztvrdlou jako prkno. Zakoupil sem originální benz hadici, jezdím jezdím a najednou nejezdím. Koukám co co a vona ta nová po půl roce na dvou místech zcela děravá, zbytek popraskanej podél i napříč. Mimo to už taky částečně ztvrdlá. Teda opravdu hooch kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2019 A že jsi nedal tu opředenou? Ta drží celkem OK. Jinak - to víš dnes už se nedělá nic jako dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 15. Červenec 2019 Opředená je uprostřed, přetlak dvacet bar. Jen to je prostě šmejd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2019 Bohuzel dneska uz jen same sracky. Na Baylosovi sem menil tlakove hadice k trimklapkach. Koupil sem drahy, spesl hadice, kdyz uz tak sem si rikal, ze nebudu setrit. No a jak rikas ty. Hadice co sem vyndaval, tak byly original a vcelku v pohode. Hadice co sem daval nove, super, hyper, top 21 stoleti po dvou letech vapadaly asi jako ta na tve fotce. Proste vse je akorat predrazeny smejd a dneska nic kloudnyho nekoupis. Jako neveril sem, jak dokaze po dvou letech popraskat hadice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 16. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2019 Nekoupil jsi ty hadice náhodou na ebay?bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 16. Červenec 2019 V Mototechně na Zbraslavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 16. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2019 (upraveno) Poradil bych ti firmu u Prahy, na výpadovce na Liberec, co dělaj hadice všeho druhu ale za boha si nevzpomenu na jméno, mám od nich katalog a dělaj všechno možný. Už leta od nich bereme různý hadičky na motorky atp a že by něco popraskalo mi není známo. Dneska je to v krámech povětšinou samej no name čínskej brak plus ještě 10x předraženej nebo prozměnu náš výrobek ale zfušovanej v duchu dnešní doby. Před 14 dny jsem koupil peněženku. CHtěl jsem ušetřit a nešel vedle do krámu, kde pán dělá český, poctivý kožený peněženky. No, stálo mě to sice třetinu, nápisu z dálného východu, že je z kůže jsem věřil, no, po 14 dnech se loupe jak kdyby měla lupénku. Po 14 dnech!!! Njn. Dobře mi tak. Dneska je to boj. Na druhou stranu, lidi povětšinou chtěj levný a nekvalitní zboží a takhle to dopadá... Upraveno 16. Červenec 2019 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raschi Odesláno 16. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2019 Já dával k přívěšáku před 2 lety tuhle hadicihttps://www.gumex.cz/h/armorvinpress-pu-00356potřeboval jsem nějakou, co se nezdeformuje, když ji nafest stáhnu dohromady s bovdeny a kabely u dálkově ovládaného motoru. Zatím spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2019 Jo, Gumex, to je ta firma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 18. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2019 (upraveno) Hadice bereme do firmy jedině od Gumexu, pro hydrauliku, vodu, chemické látky to a nejen hadice, a to už několik let a nikdy problém nebyl, za mě palec nahoru.Ale bohužel již nevedou maloobchod, jen pro IČaře :-( Upraveno 18. Červenec 2019 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 26. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2019 (upraveno) Ahoj, nemáte někdo tip na benzínovou hadici od tankovacího hrdla k vestavěné nádrži? Tuším, že průměr je 38mm.Ideálně něco, co se dá dobře ohnout. Kousek nad nádrží už je schod a není tam moc místa. Ta co tam mám po předchozím majiteli je hned nad nádrží zlomená. Vypadá spíš jako tlaková, takže ten ohyb nedala. Nenašel jsem nikde originální řešení. Loď je Glastron. Uzavřená příď a pod ní je nádrž. edit:našel jsem jen toto, ale má to 50mm, tak změřím průměr hrdla. Poloměr ohybu 150mm by měl být OK.https://www.gumex.cz/kompozitni-hadice-pro-pohonne-hmoty-alfaoil-6j511en-05165050 Upraveno 26. Srpen 2019 uživatelem Zdenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 26. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2019 (upraveno) benzínovou hadici mezi hrdlo a nádrž jsem montoval do lodě na jaře,použil jsem speciální na paliva z Gumexu,která stojí zlomek ceny té z lodních obchodů s nápisem marine,hadice má strunový ocelový oplet a těžko se ohýbá,musel jsem jí tehdy trochu nahřát a natvarovat do potřebného úhlu,funguje perfektně Upraveno 26. Srpen 2019 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2019 Dik, dobrej tip s nahratim.Kamarad od veteranu na to kouknul a poradil mi koupit hadici hadici do skodovky. Prej ma rovnou originalni ohyb.Vyrabi to rubena. Musim jen zmerit prumer hadice.Jen doufam, ze po naroubovani hadice nezjistim, ze je nekde derava nadrz. ????????Naposledy jsem ji pouzil asi pred 3-4 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se