tove Zveřejněno 14. Červenec 2019 Sdílet Zveřejněno 14. Červenec 2019 http://stan-praha5.cz/clanky/kdyz-se-rekne-druha-plavebni-komora-na-smichove?fbclid=IwAR34dQbrYHbpVbUEzpCjnBe1yATy6OnlxoJH6J2jo5OPciFEUONy5atg5MA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 17. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 17. Červenec 2019 nejak nechapu stanovisko STAN proti vybudovani druhé komory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 17. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2019 To je jednoduchý, pokud to není nápad vládnoucí partičky tak to stojí za h.... a hned to potopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
easi Odesláno 17. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2019 Nejsmutnejsi na tom je, ze sportaci majici mnohem modernejsi motory, ktere splnuji emisni normy zase utrou nos, protoze je tam parnikarska mafie nepusti... Cili emise se nezmeni a my se neproplavime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2019 Kolikrát ses tam plavil? Já neměl problém ani nepamatuju. Taky to je o tom, kdy se dostavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
easi Odesláno 17. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2019 Tak ja mam takovou lepsi pramicku, takze jenom jednou. Pak uz jsem se tam neodvazil. Nemel jsem z toho dobrej pocit, ale i lidi co znam si stezovali, ze to souziti s parnikama je tezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 17. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2019 Já byl v Praze naposled loni a docela v pohodě. Parníci uměj taky uhnout nebo počkat, až člověk projede. Ve smíchovský komoře jsme jeli s 2 parníkama a tak 10 sportama a víc jsem se bál těch sportů a sebe než těch parníků :D Větší bobky mam v Chorvatsku z trajektů Jadrolinie, který prostě jedou a nic je nezajímá (ikdyž má člověk venku plachty) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 18. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 18. Červenec 2019 (upraveno) Kolikrát ses tam plavil? Já neměl problém ani nepamatuju. Taky to je o tom, kdy se dostavíš.v posledních letech asi 6x, dlouhy cekani v sezone, 2x jsem se nevesel a smradu spousta, ta druha komora je myslim potreba Upraveno 18. Červenec 2019 uživatelem tove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se