HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 3. Únor 2011 Sdílet Odesláno 3. Únor 2011 Ahojky Viky, tak snad už vítej doma. Obrázky byly zajímavé, i když lodě na suchu a na boku působily značně smutně. Připadalo mi to jako na vrakovišti. Takže zase něco nafoť a přidej.. Je to pěkná podívaná. čusky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Únor 2011 Sdílet Odesláno 3. Únor 2011 Ahoj Viki.Tak už jsi doma?Tvoje fotky byly super.Jen pošli další,ať se tady nenudíme.Ono ti to jako One man show sice připadalo ale určitě tvé příspěvky četlo dost lidí.Jen asi nebyl čas a nálada na odpověď stejně jako u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indianhk Odesláno 3. Únor 2011 Sdílet Odesláno 3. Únor 2011 Ahoj.Taky se rád podivám na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 4. Duben 2011 Ahoj námořníci, tak jsem o víkendu jen tiše záviděl pár jedincům kteří již brázdily vody slapské přehrady - byl fakt nádherně. Stále mám ještě rozděláno ale vypadá to , že na velikonoce by to mohlo vyjít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se