Anachy Zveřejněno 5. Červenec 2010 Sdílet Zveřejněno 5. Červenec 2010 Ahoj docela by mne zajímalo s kým - kdo se vyskytuje na tomto fóru a plaví se celkem pravidelně - se potkávám na Slapské přehradě. Já se nejvíce vyskytuji mezi Cholínem a Rovištěm, samozřejmě občas zabrousím i dále po proudu k Živohošti. Kotviště mám na Tancibudce. Tak pokud někdo bude mít zájem tak se zde identifikujte - můžem pokecat i přímo na vodě - :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 5. Červenec 2010 Sdílet Odesláno 5. Červenec 2010 Od soboty budu týden na Slapech na Zrůbku.Mám bílo-modrý Sport 50,s Johnsonem 30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 13. Červenec 2010 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2010 Ahoj,jaké jsou Slapy oproti Orlíku? Letos kotvím na Orlíku, ale uvažoval jsem i o Slapech, protože jsem z Prahy a měl bych to kousek. Není tam moc lidí? Není přehrada malá a po chvilce se omrzí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červenec 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. Červenec 2010 Ahoj, záleží kterou část Slapské přehrady si vybereš, vždy se říkalo že koupání na "orlické" je lepší - teplejší voda atd. ale je to jak kdy. Teď momentálně je voda na Slapech čistější než na Orlíku a teplota stejná. Slapská je více obydlená není tak možnost výběru tolik volných míst ke kotvení "nadivoko" . Hodně zalidněná je od cca Obozu dolu směrem ke hrázi. Prostě taková skoro "pustina" (je mi jasné, že obydlené to je také jen to není tolik vidět) jako např od Zvíkova do Kořenska na slapech není. Těžko se posuzuje kde je líp, každý vyhledává něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 13. Červenec 2010 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2010 To máš pravdu, asi bude nejlepší se tam na nějaký víkend podívat a zhodnotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 25. Leden 2011 Sdílet Odesláno 25. Leden 2011 Ahojky, najde se kapitán s kajutovou plachetnicí, který by začínající jachtařce ukázal krásy jachtaření na Slapech, či Orlíku? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 Nikdo nic ? Ten strach z manželek je hrozná věc ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 No to je teda bída.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 (upraveno) Moje manzelka sice v tomto ohledu toleranci zrovna neprekypuje, ale nemam jachtu, takze se timto oficialne odhlasuji. Krome toho moje lod je tak hnusna, ze bych se neodvazil ozvat i kdybych byl svobodnej a zrovna mel volno. :D Upraveno 26. Leden 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 Ahojky. To jsi mě fakt pobavil. Aspoň jsi mě svým humorem rozesmál. Mluv hezky o své lodi, protože s ní zažíváš řadu hezkých chvil a tak Ti přeji prima sezónu a hodně zážitků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 (upraveno) Necht "plavidlo" t.c. v mem vlastnictvi promluvi samo za sebe a to obrazem. Slov jiz vice netreba, ze? :lol: http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/DSCN0220B.jpg K poezii jachtingu na Slapech to ma jeste daleko. Upraveno 26. Leden 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 (upraveno) No jo ja jsem sice svobodnej, s manzelkou tudiz problem nemam. ale zase nemam plachetnici, taze se me to take netyka, to je ale prekerni situace :) . Kazdopadne viky, nezoufej, hlavne ze to plave a muzes si to uzivat. Upraveno 26. Leden 2011 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 No Viky nezoufej. Je krásná, barevná a pokud nemá spodní plováky, tak se i udrží na vodě. Prima plavidlo. Legrace na ní zažiješ zřejmě dost.Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 Nazdárek Tomasi, díky za ozvání. Loď máš sice přepychovou, to hlavní jí ovšem chybí... stěžeň a plachty. Kde jezdíš s touto nádherou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Leden 2011 Sdílet Odesláno 26. Leden 2011 (upraveno) Ahoj. Nojo co se da delat, ten stezen a plachty mi supluje par koniku co jsou skovany pod palubou :) :). Ja se pohybuju vetsinou na hornim konci Labe kolem Usti, takze od Slap a Orlika je to trochu z ruky. I kdyz na Orliku to ma zase zakotveny znamej u kteryho jsem byl parkrat na lodi a je to tam taky krasny. Take jsem o tom premejslel, to tam placnout, ale to je uz dost z ruky zase pro mne a kazdej vikend jezdit za lodickou skoro 200 kilaku uz je trochu neprakticky. Upraveno 26. Leden 2011 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 27. Leden 2011 Sdílet Odesláno 27. Leden 2011 Ahojky. To máš opravdu trochu z ruky. Myslím, že i na Labi jsou krásná místa, kam se rád vracíš.Orlík ovšem se svojí vodní plochou a krásnou přírodou nemá chybu. Jak to ale vypadá, budu se kochat plachetnicema ze břehu. Také krásná podívaná. Tak prima sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Leden 2011 Sdílet Odesláno 27. Leden 2011 Nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko :). Leto je stale v nedohlednu a treba se nekdo najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 28. Leden 2011 Sdílet Odesláno 28. Leden 2011 Ahoj já se taky nehlásím k začínající jachtařce sice mohu ale má to 2x ale ???Nebylo by to na Slapech ale v ChorvatskuA mohu až za 26,5 rokuOd posledního průšvihu jsem doma ženě slíbil,že 30 let už budu hodný /utíká to pomálu/a dcerka s jachtařkou roste ???TAK PÁNOVé POZOR JAK TO ZAčNE CHODIT MLUVIT A ZVONIT U DVEří UŽ TO NEUTAJíTEale má to jednu výhodu dcerka má opravdu ráda lodě http://album.volny.cz/show_image.php?file=/s/standa28/2fb3f0cc863e507d3c08bddd39f9c090 vytvořil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 31. Leden 2011 Sdílet Odesláno 31. Leden 2011 Ahojky Stando, 26,5 roku je skutečně dlouhá doba. Očekávám, že na plachetnici budu dřív....? Máš krásnou dceru a buď rád, že průšvih byl zažehnán. Tak šlapej jako Tvé motory. Jo a já taky nemám zájem dělat někomu průšvihy a tak doufám, že se ozve bezproblémový kapitán s plachetnicí. Tak kapitáni, ne, že se budete hlásit všichni...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYDROPHYLAseznam.cz Odesláno 31. Leden 2011 Sdílet Odesláno 31. Leden 2011 Nazdárek Tomasi. Jak vidíš, stále to nevzdávám, zvláště, když jez je skutečně ještě daleko. Pěkný mrazivý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Leden 2011 Sdílet Odesláno 31. Leden 2011 (upraveno) Musi mit ten kapitan dlouhy stezen?Pis tu castejc, jinak to tu chcipne uplne. Ja si tu delam one man show o ceste do Koreje a nikdo to necte.Ahoj! Upraveno 31. Leden 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 31. Leden 2011 Sdílet Odesláno 31. Leden 2011 viky_cz - myslím, že se mýlíš. Alespoň já to čtu se zájmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 1. Únor 2011 viky_cz - myslím, že se mýlíš. Alespoň já to čtu se zájmem.Presně tak, taky to čtu pravidelně, jen nemám slov co bych tak k tomu mohl poznamenat, a co se týče ostatní diskuze, no prostě zima je dlouhá a nějak bere elán alespoň mě já mám radši teplo a vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Únor 2011 Sdílet Odesláno 1. Únor 2011 Diky, jste hodny, ale to vas nestve ze kdyz otevrete forum, tak posledni prispevek mam dycky ja? Mne to teda nastve. :)Treba vcera jsem Taurusovi neodpovedel jenom proto, abych nemel vsude posledni slovo. Ale vazne. Mozna mi teda hrabe, ze jsem v ty Koreji, ale ve ctvrtek uz konecne razim domu. Pokusim se udelat jeste nejaky obrazky cestou na letiste. Tedka jsem docela daleko od vody, tak je tu prd co fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Únor 2011 Sdílet Odesláno 1. Únor 2011 AhojNo vidis, a ty jsi mel obavy, ze to nikdo necte. Tak to uz mas za par :).Budem se tesit na dalsi fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se