liborblazek Zveřejněno 4. Červenec 2019 Sdílet Zveřejněno 4. Červenec 2019 Ahoj. Nemáte někdo zkušenost ? Jsem u moře a motor bez problému startoval na první brnknutí. Při poslední jízdě zhasnul a nedal se nastartovat. Na břehu několikrát naskočil ale to jsem musel vyčistit svíčku nechat to chvilku v klidu a pak to občas naskočí na chvilku. Ale jak tomu přidám externí nádrž a je v chodu začne se přehlcovat karburátor benzínem a začne to z něj za chodu cákat. Jak se nádrž odpojí uklidní se chod ale samozřejmě dojde benzín. a tak stále dokola. Palivové čerpadlo je v pořádku to jsem měl venku a odzkoušel jej. Svíčka nová. Prosím nemáte někdo nějakou zkušenost. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2019 Nejspíš svinstvo v sedle jehly plováku. Sundat plovákovou komoru, vyndat plovák, jehlu a sedlo vyčistit i s přívodní trubičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborblazek Odesláno 4. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 4. Červenec 2019 Dobře zkusím se do toho dostat a uvidím zda to pomůže. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se