packa Odesláno 19. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2019 Pramicky, šlapadla a pod. na to kašlou a já taky byl u toho molicka, ty boje a cedule jsou staré 14 dnů. Jinak zítra budem na soutoku nebo osecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2019 (upraveno) Já ne, zítra nebo v neděli Kersko, pak teprve. Upraveno 19. Červenec 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 19. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2019 Tak sem sem dorazil a nestačím čumět. Na zadní jezero je nově zákaz "Sport" a u pláže "Uzavřená vodní plocha". Tak chytře, že se nedá nijak přistát ani bajbotem. To ste to sem někdo nemohl dát? Voda má 23,6.Btw. SPS má tady někde loď. Sakra chtěl jsem tam v neděli zajet a vykouoat se kdyz je vedro. akže to snad pokedu radsi Prahu.Dá se tedy na probostskem jezeře vykoupat alespoň z lodi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2019 Jo a v pohodě i ze břehu mimo kemp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 6. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 6. Srpen 2019 Dneska jsem se byl podívat na proboštských jezerech.Paráda. Voda příjemně teplá a lidí akorát. V kempu fungují 4 stánky. Jestli si tam někdo nedokáže vybrat, tak už nevím. Vzadu mají šašlik, vepředu mají kuřecí a vepřový řízky s chlebem, nebo zeleninou, nebo hranolky. Vítečný hamburgry, ještě lepší tortily (kuřecí, nebo vepřový). Pak grilovací přehlídka... hromada druhů klobás, párků apod. Několik druhů piva, různé domácí limonády, atd. atd. Na to, že je to kemp.... Jo a z friťáků to nezvykle vonělo, takže žádnej stoletej vyjetej olej.Personál byl moc příjemný, holkám to tam slušelo. Já jsem tam byl spokojený.Jediná skvrna je ten nedořešený přístup na břeh. U kempu je sice molo, ale to je jen pro šlapadla. Jsou tam bojky a zákaz. Ptal jsem se provozního. Prý si klidně můžu loď vyvázat, ale občas tam prý zajede hlídka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se