Přejít na obsah
Plavidla.cz

Proboštská jezera

kosak

Doporučené příspěvky

No, tak Probošťák žádná hitparáda teda neni.

Molo použitelný možná pro malou loďku, pro mě určitě ne, kotva tam drží dobře, kvalita služeb jinak katastrofa. Pivo nic moc, k jídlu smažák a podobný krávoviny a ze sprchy ženský utekly. Klasika Čechy, nevim proč vždycky očekávám něco víc :)

Překvapilo mě, že na Labi tam není kromě zdymadel vůbec nic.

Ještě mě docela rozbilo, když jsem včera v jachťáku v Roudnici platil 360 kč/ noc... tolik nestojí noc ani v marině na Žernosekách :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My jsme se na Probostskych jezerech zastavili zacatkem kvetna cestou na Dunaj,hned z kraje jsem namotal va sroub vlasec,rybar byl navic sprosty,coz uz se za dalsich 2.500km nestalo,vsude jinde neni s lovicimi jediny problem,a to polorozpadle modre molo je vysmech,odpluli jsme na noc radeji na dalbu do Brandysa,ostatni sluzby jsem radeji ani nepokousel...Zernoseky maji v nazvu mezinarodni marina,ale zrejme takovou nikdy od nich nikdo nevidel,misto dveri u sprchy gumovy ubrus,jezero take nic moc,ale nic podobneho tam asi neni a za 250,.kc za noc v sezone 2017 jsme byli celkem znechuceni,je to skoda,protoze Labe od Roudnice po Strekov je krasne... Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři

No, tak Probošťák žádná hitparáda teda neni.

Molo použitelný možná pro malou loďku, pro mě určitě ne, kotva tam drží dobře, kvalita služeb jinak katastrofa. Pivo nic moc, k jídlu smažák a podobný krávoviny a ze sprchy ženský utekly. Klasika Čechy, nevim proč vždycky očekávám něco víc :)

Překvapilo mě, že na Labi tam není kromě zdymadel vůbec nic.

Ještě mě docela rozbilo, když jsem včera v jachťáku v Roudnici platil 360 kč/ noc... tolik nestojí noc ani v marině na Žernosekách :D

Chtěl jsem tam vyvízt děti s tím, že by to pro moje malé prcky bylo tak akorát a ještě se tam mohli vykoupat a eventuelně najíst. No jak vidím zase jsem zbytečně v očekávání.

Add Marina píšťany, toto zařízení a jeho úroveň po mě raději komentovat nechtějte. Mezinárodní přístav, jistě že, světový, honosný monumentální tvl :(

Odkaz ke komentáři

Byl jsem tam pred 2 lety na noc.

Od ceskych kempu nic neocekavam, tak muzou jen prijemne prekvapit.

Pivo u stanku dobre vychlazeny a trubky cisty. Posezeni uplne normalni. Jidlo sice prevazne na vlne fritaku, ale uplne v pohode. Ty 2 - 3 jidla se daj. Vic by muj extra mlsnej jazyk nevydrzel.

Koupani paradni. Hlavne pro deti.

Pozvolny vstup a prijemne cista voda.

Jestli se to od ty doby nejak extremne zmenilo nevim....

Odkaz ke komentáři

Pravda, ze na koupani dobry, je tam hrubej pisek a pada to do vody stejne jako na Zernosekach.

Jinak smazeny jidlo umim klidne taky prezit, ale kdyz uz si mam dat smazak, tak ocekavam obaleny SYR a ne ty hnusny polotoovary z makra, co podle me syr ani nikdy nevidely. Je pravda, ze za smazak chteli asi 85 kc a za rizek 95. Predminuly tyden jsem byl na Vltave (kanoe) a platili jsme v kempech za stejny sajrajt 140 :/

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Ten kiosek jede jen do 19h,mozna až tady bude víc lidí..... Jinak to asi zítra zabalíme a pomalu to vezmem nahoru, pátek asi Nymburk a sobota Soutok, tam by měl vystupovat Brychta nebo u nás country...No někde se urcite potkame, jinak příští pátek ve Veletove
Odkaz ke komentáři

Tak sem sem dorazil a nestačím čumět.

Na zadní jezero je nově zákaz "Sport" a u pláže "Uzavřená vodní plocha". Tak chytře, že se nedá nijak přistát ani bajbotem. To ste to sem někdo nemohl dát?

Voda má 23,6.

Btw. SPS má tady někde loď.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...