miloš1 Zveřejněno 1. Červenec 2019 Sdílet Zveřejněno 1. Červenec 2019 Mohu s evidovanou lodí se spalovacím motorem jet na vodu kde je zákaz plavby se spalovacím motorem ,ale použít pro pohon elektromotor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 1. Červenec 2019 Tak to by mně taky zajímalo? Předpokládám, že máš zástavbu, když se takto ptáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 2. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 2. Červenec 2019 Mám spalovací motor, vedle elektromotor, který není zapsán v TP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2019 No tak spíš šlo o to zda máš spalovák závěsný nebo zabudovaný, jelikož závěšák sundáš a necháš jen elektromotor, kdežto z vestavbou nic neuděláš a potom se s někým dohadovat jestli jsi náhodou neplul na benzín nebo na elektriku může být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2019 Proč se nezeptáś na SPS? Ti ti budou případně dávat flastr.Tady to je jen o "dojmech" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 3. Červenec 2019 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2019 Na sps jsem se již dotazoval,odpověď však nejistá. Bylo mi řečeno, že by asi byl lepší zápis do TP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 3. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2019 Mě odpověděli, že na registrované lodi musim mit zapsán každy pohon pakliže ho používám. Lod je pry při TP schválena s nějakým vybavenim. Ptal jsem se na pouziti 2.5Hp motoru na lodi kde jiz mam zapsany 9.8 a 25 Hp motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se