Přejít na obsah
Plavidla.cz

Baja 235 Force

Tomas89

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Jak tě tu sleduju, kup si maňásek bez motoru. Nebo dlabaný necky.
Blbnutí na přehradě? A doprdele. To tě budou všichni hodně milovat. A neb, další z mnoha, co serou celé okolí.
Pravidel čeho? Slušného chování nebo předpisu?

Proč se navážíte do nového uživatele fóra?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak tě tu sleduju, kup si maňásek bez motoru. Nebo dlabaný necky.
Blbnutí na přehradě? A doprdele. To tě budou všichni hodně milovat. A neb, další z mnoha, co serou celé okolí.
Pravidel čeho? Slušného chování nebo předpisu?

Proč se navážíte do nového uživatele fóra?

Děkuju.

Já to taky nechápu. Ani mě neznají a jsou hned negativní.

Myslel jsem že od toho to fórum tu je. Aby se to tu probíralo. Rady nováčkům od zkušenějších. Ale asi se pletu.

Odkaz ke komentáři

Tak trochu nechápu čím jsem se do tebe,, navážel,, těch co maji loď na blbnutí vidím poslední dobou na Labi dost a pravidla slušného chování a ohleduplnost jsou jim cizí. A pokud se budeš chovat na vodě jak jsi napsal tak si tady u nás moc nezablbnes-je nás už u vody moc
Odkaz ke komentáři

Predpokladam, ze ty narazky souviseji s tim, ze se tu neptas poprve jako "novacek":

https://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=1459

https://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=1531

Ale treba se pletu :)

Ne to máš pravdu. Neptám se tu po prvé.

Ale myslel jsem že od toho to tu fórum je.

Tak to máte říct hned. Že to tu je jen pro odborníky !!!

Odkaz ke komentáři

Tak trochu nechápu čím jsem se do tebe,, navážel,, těch co maji loď na blbnutí vidím poslední dobou na Labi dost a pravidla slušného chování a ohleduplnost jsou jim cizí. A pokud se budeš chovat na vodě jak jsi napsal tak si tady u nás moc nezablbnes-je nás už u vody moc

Nemyslel jsem tebe. Ty jsi se do mě ničím nenavážel.

Ale řeči jiných typu ať si radši koupím maňáska. A pak řeči o dvoutaktu který jsem tady ani neřešil. Ale příspěvek už dotyčný smazal. Tak si mě asi s někým spletl.

Odkaz ke komentáři

Téma bylo koupě či nekoupě lodi. Neviděl jsem tu první, předpokládám že to byla ukrutná sračka stejně jako všechny lodě co tento prodejce vozí. Tohle druhé je další sračka a to totální, už jen to, že někdo nechá takto zpustošit loď by tě mělo odradit, navíc to neni před prodejem ani schopnej blbym hadrem kapku otřít, trochu vytepovat čalounění atp. No ono to stejně už asi nepůjde, protože je to totál sjetý. Stačí vidět i to boční okno které je už asi z plexi a je rozpraskané, no a motor, noha to bude úplně lahůdka, nedělám si iluze. Tam je na totální generálku úplně všechno a jestli počítáš s investicí "pouhých" 100.000,- atp. tak na to raději úplně zapomeň. Jo, Baja byly a jsou dobré rychlé lodě ale tohle je totální šrot, kde můžeš začít dělat úplně vše a ještě s nejistým výsledkem. Ale třeba jsi takový nadšenec. Sorry za upřímnost a hodně štěstí. Jinak tohle forum jde úplně do prdele, respektive v prdeli je, tak se moc nediv. Zdar a ještě jednou hodně štěstí! Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Pošetři a kup něco lepšího. Ta loď je dost vyžilá. Můj názor.

Plul jsi někdy na lodi zn.BAJA? Asi né,protože bys jinak nenapsal takovou blbost - ano je stará,ale mezi jinými výrobci lodí této velikosti nemá žádnou konkurenci co se týše palvebních vlastností,zejména při rychlostech 50-120 km/hod!! Motor,čalounění to je vše sranda zrenovovat,ale tvar trupu,ten chlapče nepředěláš.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Proč by měl napsat blbost? Nikdo nerozporuje kvalitu lodí Baja a jejich výtečné vlastnosti proboha, stejně tak asi všichni víme, že kvalitní lodě, tzn. ty opravdu kvalitní byly už vyrobeny. To že je tahle loď už jen vizuelně v prdeli je jedna věc a lecos napovídá, jak se majitel staral i o pohonné ústrojí atd. tzn. jezdil do roztrhání těla a běžná údržba nikde (nemyslím, že se mýlím). A jistě, zrenovovat se dá všechno, to samozřejmě, dneska není problém nic, jen jaksi ale pan budoucí kupující nevypadá na to, že by sršel zásadně přebytečnými penězi a také potřebným časem, stejně tak si nemyslím, že zrovna on využije suprových vlastností lodí Baja. Ale třeba se mýlím, a pán překvapí. Té lodi bych to moc a moc přál aby to byl zase krasavec a především funkční. Každopádně Milan 1570 napsal pravdu a to ještě dosti slušně, tohle je loď snů v tomto stavu v prvé řadě pro servisy a nikoliv pro budoucího majitele.

Jinak jak i loď 20 let stará může vypadat jako nová, když se majitel trochu stará že..

https://www.watersportparadise.com/aanbod-boten/100330/baja-sidewinder/

Nebo dokonce 23 letá že ...

https://www.watersportparadise.com/aanbod-boten/100264/baja-20-outlaw/

A co taková 28 letá :D

https://www.watersportparadise.com/aanbod-boten/102067/baja-bandit-223/

Jenže tohle se v Čechách moc nevidí, tady se povětšinou na údržbu (jakoukoliv) sere a jezdí se dokud to jde.

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

No koukám že se to tu pěkně rozjelo.

Jinak ohledně komentářů.

Času mám dosti. Nikam nespěchám. Loď jsem chtěl už od malička a až teď si můžu nějakou pořídit. Ale asi ne zas takovou asi jako mate vy ostatní. Hold bude v horším stavu. A ve dlouhých večerech na tom budu dělat aby zas měla jiskru. Že do toho nějaké finance padnou a dost s tím jsem se už smířil. Ale zase to budu mít podle svého. Nechci aby se tu někdo hádal. Že je to podle vás sračka do šrotu chápu. Ale rozhodl jsem se ji dát šanci.

Odkaz ke komentáři

Potom klobouk dolů, smekám a přeji hodně štěsí. Jak jsem psal, té lodi (stejně tak jejímu majiteli) bych přál a přeju aby to byl opět a zase funkční krasavec. Tak šup do toho a zásobuj fotkama, jsem zvědav!

PS: jinak abys špatně nerozuměl, nikdo z nás tu nemá asi loď úplně podle svých představ a hodně z nás včetně mne si namlelo hubu a místo radosti mělo a má hodně starostí ať už díky majitelům co srali na údržbu nebo fušerským a vychcaným servisům (čest výjimkám). Takže to neber tak, že by se rozhodně nějak někdo povyšoval a smál se ti. Ba právě naopak...

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Každá rada dobrá rada.

Přiznávám že na fotkách je to hrozný. Ale v reálu to tak hrozný nebylo. Práce je na tom dosti. Až tepovač udělá svou práci a lestička taky. Tak to nebude tak hrozny už. Čistil jsem a leštil o dost horší už. Akorát budu muset nechat udělat antifouling nemáme v servisu jeřáb.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, se zájmem pročítám názory druhých a tady je dost protichůdných. Nevím, jestli je to Tomasova první loď, a jestli jo tak tomu moc nerozumím... Jezdit po našich přehradách s lodí, která umí přes stovku a používat ji k tahání hraček, tak to už nechápu vůbec. Já trávím každé prázdniny v HR, mám skromnou lodičku a párkrát jsem podobné potkal (Baja nebo dvanáctimetrová Donzi) a můžu říct, že jsem měl husí kůži, když to kolem "profrčelo". A abych tahal kruh za lodí se spotřebou 60-80l, tak bych se asi moc nepovozil. Nevím, nevím, ale jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet.
Odkaz ke komentáři

Ahoj, se zájmem pročítám názory druhých a tady je dost protichůdných. Nevím, jestli je to Tomasova první loď, a jestli jo tak tomu moc nerozumím... Jezdit po našich přehradách s lodí, která umí přes stovku a používat ji k tahání hraček, tak to už nechápu vůbec. Já trávím každé prázdniny v HR, mám skromnou lodičku a párkrát jsem podobné potkal (Baja nebo dvanáctimetrová Donzi) a můžu říct, že jsem měl husí kůži, když to kolem "profrčelo". A abych tahal kruh za lodí se spotřebou 60-80l, tak bych se asi moc nepovozil. Nevím, nevím, ale jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet.

Ano je to moje první loď. Jinak jsem jezdil na lodích kamarádů. Já jsem chtěl tento typ lodě. A rozhodně to nemám na tahání hraček. Rád se projedu svižně. Ale většinou to bude plavba ve výtlaku.

Prostě mám rád sportovní typ lodí a i když možná budu jezdit častěji ve výtlaku tak to neznamená že bych měl mít jinou loď. Nebo ano ?

Odkaz ke komentáři

Ahoj,taky jsem koupil další větší loď podle mých představ a výsledek je,že to mělo prase,kterému loď nepatří do ruky.Letos jsem si ji vymazlil,zaplul jsem tam finančně x2 oproti představě,ale mám ji vymazlenou a jinou už asi nekoupím.Je taky stará skoro 30let,ale teď už je i pěkná.

K tvé lodi--kup si co se ti líbí,nainvestuj do ní kolik chceš(každá loď je prodělek),ale budeš šťastnej že si plníš sen.Někdo utrácí za chlast,jiný za cigára,další za něco jiného atd.Za něco ty prachy utratit musíme.Jednou až přijedeš na sraz,tak nám ji ukážeš.

Hodně štěstí a síly při úpravách

image-proxy.jpg

Odkaz ke komentáři

….Prostě mám rád sportovní typ lodí a i když možná budu jezdit častěji ve výtlaku tak to neznamená že bych měl mít jinou loď. Nebo ano ?

Já tyhle lodě vnímám jako prostředek jak se rychle dostat z jednoho místa na druhé. Tam zakotvit ve vybavené maríně, dojít si na jídlo, něco shlédnout, osprchovat se, přespat v lodi a druhý den frčet dál. V tom je podle mne její síla.

Pro trávení delšího času na lodi mi tam schází prostor na palubě. Uspořádání sezení je výhradně pro jízdu. Už se tam nenajíš, neuděláš kafe ….. Už při třech lidech na palubě polezete pořád jeden přes druhého.

Podle mne je potřeba dobře znát i představy budoucích pravidelných spolucestujících, při výběru lodě je zohlednit a zvolit kompromis, kde si každý najde alespoň částečně to své.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...