praclovicek Zveřejněno 17. Červen 2019 Sdílet Zveřejněno 17. Červen 2019 Ahoj, dali jsme dohromady seznam signálních znaků a značení plavební dráhy do jednoho souboru. Dávám to sem kdyby to chtěl někdo použít. My to máme zalaminované a sešité jako A5 pro děti, aby věděli co která značka po cestě znamená. Honza hlavni znaky A5_upraveno.docx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 17. Červen 2019 Sdílet Odesláno 17. Červen 2019 Pěkná práce, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 17. Červen 2019 Sdílet Odesláno 17. Červen 2019 Moc pěkné. Děkuji také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Červen 2019 Sdílet Odesláno 17. Červen 2019 Fuj, máte tam u čtyř znaků chybně popis a velmi zásadní. Aspoň co jsem to rychle prolít.Sem zvědavej, kdo na to přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 17. Červen 2019 Sdílet Odesláno 17. Červen 2019 Ahoj, nemůžete sem dát ten soubor ještě jednou? Hlásí mi to chybu a od 3.stránky nevidím obrázky. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 17. Červen 2019 Sdílet Odesláno 17. Červen 2019 (upraveno) také mi hází chybu Upraveno 17. Červen 2019 uživatelem beda30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peu Odesláno 17. Červen 2019 Sdílet Odesláno 17. Červen 2019 hlásí chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praclovicek Odesláno 18. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 18. Červen 2019 Fuj, máte tam u čtyř znaků chybně popis a velmi zásadní. Aspoň co jsem to rychle prolít.Sem zvědavej, kdo na to přijde.Ahoj, to mne mrzí, koukám tu na to. Chybně jsou označeny ty přechody plavební dráhy, myslím že je to prohozené u všech čtyřech. Pokd je tam ještě něco prosím o info, abych to upravil, díkyhlavni znaky A5_upraveno.docx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Červen 2019 Sdílet Odesláno 18. Červen 2019 No ještě, a to si nejsem jistý, druhé dva znaky v " značení plavební dráhy" neznám a v Ppp nejsou. Podobného významu by byly znaky 3E až 3E1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praclovicek Odesláno 18. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 18. Červen 2019 No ještě, a to si nejsem jistý, druhé dva znaky v " značení plavební dráhy" neznám a v Ppp nejsou. Podobného významu by byly znaky 3E až 3E1. To jsou asi námořní bóje viz.https://www.strycekplachta.cz/2013/06/24/namorni-boje-strucny-nastin/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Červen 2019 Sdílet Odesláno 18. Červen 2019 Podle IALA vypadaj taky trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se