thomash1 Zveřejněno 9. Červen 2019 Sdílet Zveřejněno 9. Červen 2019 Loni na moři mi začala trvale pištět akusticka signalizace na lodi Regal 4.3 proběhla kontrola a nic jsem nenašel mazalo chladilo karburátor ok jelo normálně tak jsem ji vyloučil, snažím se to opravit ale pořád piskání nemá někdo nějaký nápad nebo zkušenosti?děkuji Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 9. Červen 2019 Sdílet Odesláno 9. Červen 2019 Zkontroluj si jednotlivá čídla-zřejmně je některé vadné.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomash1 Odesláno 9. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 9. Červen 2019 Co tam je všechno ? olej ,voda , našel jsem ješte hladina oleje v převodovce ale zatím jsem nepřišel na to jak to vlastně funguje že to sbirá signal z mnoha čidel a co to potom zpouští . Nemůžeš mi to trochu vysvětlit u aut to trochu umímdíkZkontroluj si jednotlivá čídla-zřejmně je některé vadné. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Červen 2019 Sdílet Odesláno 10. Červen 2019 Všechny ty čidla jsou v podstatě jen spínače,tudíž pouze sepnou proud do bzučáku-sirény.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 10. Červen 2019 Sdílet Odesláno 10. Červen 2019 A patrně budou k bzucaku připojené paralelně. Tedy budou uzemnovat. Nastartuj a měř které cidlo je trvale uzemnene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomash1 Odesláno 15. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 15. Červen 2019 už vše ok byl seklý plovák v nádržce na převodový olejvyčištěno vymyto nalití i noveho oleje jak do nohy tak do nádobky Díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se