radekf Zveřejněno 3. Červen 2019 Sdílet Zveřejněno 3. Červen 2019 Zdravím Vás, koupil jsem kajutovou loď, je to laminát cca 5,9x 2 metryVíte někdo o jaký typ a výrobce se jedná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Červen 2019 Sdílet Odesláno 4. Červen 2019 Tipl bych si nějakou domácí "bastlírnu" ale třeba se pletu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Červen 2019 Sdílet Odesláno 4. Červen 2019 Vypadá to jako nějaký Shetland, ale nic dostatečně stejného na webu nenacházím. V každém případě je to velmi zajímavý kousek, který bude mít několik jedinečných vlastností. Očekával bych, že to pojede hezky ve výtlaku a když bude dostatečný výkon motoru, tak to dá i kluz. Snadná přepravitelnost, zázemí pro skromnější uživatele i do nepohody. Ideální low cost řešení pro vícedenní výlety po řekách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Červen 2019 Sdílet Odesláno 4. Červen 2019 Podle mne to Shetland je, ale je prodlouzenej za zrcadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekf Odesláno 4. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 4. Červen 2019 (upraveno) Já právě taky myslel na shetland ale ta kajuta má dopředu takový kšilt a tak dlouhý okna jsem taky nikde neviděl. K tomu zadku je odhlučněný kryt přes závěsný motor a ten perseník na to perfektně sedí až nakonec, ale zrcadlo už někdo prořezal. Ty konce byli uzavřený myslím si proti potopení, ale někdo do nich řízl zevnitř lodě díry a udělal tak nějaký prostor na krámy. Mě se líbí, díky za tipy, Lubor to značí pro mě velmi dobře :) Upraveno 4. Červen 2019 uživatelem radekf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se