janzrosisle Zveřejněno 9. Květen 2019 Sdílet Zveřejněno 9. Květen 2019 Kucí, poraďte mi co mám dělat, objevili se mi na plachtě začínající plesně. Dá se s tím něco dělat ?Je ňáká prevence ?Vřelé díky, ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 10. Květen 2019 Sdílet Odesláno 10. Květen 2019 Jestli máš umělý, tak zkus Savo proti plísni, to funguje dobře bavlněné je potřeba po použití Sava hned vyprat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marigold Odesláno 4. Duben 2020 Sdílet Odesláno 4. Duben 2020 Jestli máš umělý, tak zkus Savo proti plísni, to funguje dobře bavlněné je potřeba po použití Sava hned vyprat.Jen ne Savo. Sice to vypada ze plisen vycisti- ale spis vyzere spolu se veskerou uv upravou a material v miste pouziti sava ceasem ztrouchnivi. Savo nepouzivat ani na fendry- nejlepe na vse na cem Vam zalezi pouzivat pripravky na to urcene- “lodni kosmetiku”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jork Odesláno 6. Duben 2020 Sdílet Odesláno 6. Duben 2020 Já na plachty používám žlučové mýdlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 6. Duben 2020 Sdílet Odesláno 6. Duben 2020 ….Savo nepouzivat ani na fendry- nejlepe na vse na cem Vam zalezi pouzivat pripravky na to urcene- “lodni kosmetiku”.Kdysi tady David poradil na fendry solvinu. Od té doby mu blahořečím kdykoli to použiju. Funguje skvěle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 6. Duben 2020 Sdílet Odesláno 6. Duben 2020 Moc díky za tip,čeká mě umývání fendrů během pár dnů,dosud jsem na ně používal cosi drahého od Yachticonu,šlo to umýt s dřinou,Solvinu určitě zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 6. Duben 2020 Sdílet Odesláno 6. Duben 2020 Já meju fendry odmašťovačem na krbový skla. Stačí stříknout a jednim tahem hadru je všechno dole, skoro jak v reklamě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 6. Duben 2020 Sdílet Odesláno 6. Duben 2020 (upraveno) Krbík je ale trochu žiravina... Upraveno 6. Duben 2020 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky