kordik Zveřejněno 8. Květen 2019 Sdílet Zveřejněno 8. Květen 2019 Chtěl bych si nechat poradit od zkušenějších,mám místo s povolením na umístění bójky ke kotvení motorové kajutové lodě a nevím jak bójku ukotvit,loď má cca 600 kg.Jak těžké závaží budu potřebovat a systém úvazku jaký zvolit,zda kladky nebo stačí bez,mám v tom trochu hokej.Loď tam bude celou sezonu.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Květen 2019 Sdílet Odesláno 8. Květen 2019 Na konkurenčním fóru o tom máš celé vlákno: http://www.jachting.info/viewtopic.php?f=103&t=1407&hilit=Kotevní+bóje&sid=80b0d5399cfabeb66a06fc2f3635e6aa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kordik Odesláno 8. Květen 2019 Autor Sdílet Odesláno 8. Květen 2019 ,,Olin"Díky to jsem potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky