david Odesláno 6. Květen 2019 Sdílet Odesláno 6. Květen 2019 (upraveno) Jaký jedovatý sliny. Někdo se ptal na nádrž nad karbecem a já si dovolil napsat, že to není příliš sichr. Ty jsi to ihned zpochybnil, nejspíš z neznalosti předpisů a dobré praxe. Nenapadlo tě napsat, že nádrž nad má mít kohout. A teď se můžeš posrat???Tím končím a seru na to. Tvoje uražená ješitnost mi je opravdu ukradená. Upraveno 6. Květen 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 6. Květen 2019 Sdílet Odesláno 6. Květen 2019 Jaký jedovatý sliny. Někdo se ptal na nádrž nad karbecem a já si dovolil napsat, že to není příliš sichr. Ty jsi to ihned zpochybnil, nejspíš z neznalosti předpisů a dobré praxe. Nenapadlo tě napsat, že nádrž nad má mít kohout. A teď se můžeš posrat???Tím končím a seru na to. Tvoje uražená ješitnost mi je opravdu ukradená. Prosím o ty předpisy, opětovně, abychom mohli dále ve vší slušnosti diskutovat. Také ti přeji hezký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 7. Květen 2019 Sdílet Odesláno 7. Květen 2019 každý takovýto sportovní člun je určen pro plavbu v kluzu,při plavbě výtlakem musíš neustále korigovat přímý smšr kormidlem / volantem/.To co vymějšlíš jsou nesmysly,téměř ti to nepomůže.Pokud chceš plout s takto malou lodí výtlakem,tuto prodej a kup si výtlačnou klasiku a nebo si pořid sporták o délce alespon 8 metrů,s ním bude plavba výtlakem o poznání lepší a nebo případně zkus osadit na Z-nohu přídavné kormidla-vygoogli si to,o co se jedná,částečně ti to pomůže, ale stejně to není žádný zázrak. bootcentrumŠkoda. Takový malý sporťáček je fajn, na zábavu, na lyže, pro děcka na kruhu. Je super obratný, na převoz lehký. A vzhledem k tomu, že jej mám ve velmi dobrém stavu a motor je taky v dobré kondici, tak bych jej měnit nechtěl. Jsem ri říkal že by to šlo dovybavit nějakou tu balastní nádrží, nebo posunem palivové nádrže.Díky za rady, že to nemá cenu. Vygooglil jsem tu stabilizační hrůzu https://www.ruddersafe-shop.com/57-thickbox_default/ruddersafe-volvo-penta-type-2-boats-up-to-21-ft-650-m-16520-the-dual-rudder.jpgTo je ale jediné co ti trochu pomúže srovnat lod při výtlačné plavbě.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 7. Květen 2019 Sdílet Odesláno 7. Květen 2019 (upraveno) Jaký jedovatý sliny. Někdo se ptal na nádrž nad karbecem a já si dovolil napsat, že to není příliš sichr. Ty jsi to ihned zpochybnil, nejspíš z neznalosti předpisů a dobré praxe. Nenapadlo tě napsat, že nádrž nad má mít kohout. A teď se můžeš posrat???Tím končím a seru na to. Tvoje uražená ješitnost mi je opravdu ukradená.Opet spojujes prispevky dvou lidi. Ujasni si to, nez zase zacnes psat kraviny.Jsem rad, ze uz na to seres. Tvoje trolovani tady uz nikoho nebavi. Vsem se hodne ulevi, az to prestane. Upraveno 7. Květen 2019 uživatelem Lubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Květen 2019 Sdílet Odesláno 7. Květen 2019 Hosi, trochu mne uz zacinate stvat.Nebudu tu placat o slusnosti, ale kurva... respekt k ostatním by se hodil, ona zdanliva slusnost bez respektu je totiž napi*u.Vite co da práce z tohodle mrdniku udelat téma s nejakejma informacema?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se