Přejít na obsah
Plavidla.cz

Vyvážení sportovního člunu

Fury

Doporučené příspěvky

Jaký jedovatý sliny. Někdo se ptal na nádrž nad karbecem a já si dovolil napsat, že to není příliš sichr. Ty jsi to ihned zpochybnil, nejspíš z neznalosti předpisů a dobré praxe. Nenapadlo tě napsat, že nádrž nad má mít kohout. A teď se můžeš posrat???

Tím končím a seru na to. Tvoje uražená ješitnost mi je opravdu ukradená.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaký jedovatý sliny. Někdo se ptal na nádrž nad karbecem a já si dovolil napsat, že to není příliš sichr. Ty jsi to ihned zpochybnil, nejspíš z neznalosti předpisů a dobré praxe. Nenapadlo tě napsat, že nádrž nad má mít kohout. A teď se můžeš posrat???

Prosím o ty předpisy, opětovně, abychom mohli dále ve vší slušnosti diskutovat. Také ti přeji hezký den.

Odkaz ke komentáři

každý takovýto sportovní člun je určen pro plavbu v kluzu,při plavbě výtlakem musíš neustále korigovat přímý smšr kormidlem / volantem/.To co vymějšlíš jsou nesmysly,téměř ti to nepomůže.Pokud chceš plout s takto malou lodí výtlakem,tuto prodej a kup si výtlačnou klasiku a nebo si pořid sporták o délce alespon 8 metrů,s ním bude plavba výtlakem o poznání lepší a nebo případně zkus osadit na Z-nohu přídavné kormidla-vygoogli si to,o co se jedná,částečně ti to pomůže, ale stejně to není žádný zázrak.

bootcentrum

Škoda. Takový malý sporťáček je fajn, na zábavu, na lyže, pro děcka na kruhu. Je super obratný, na převoz lehký. A vzhledem k tomu, že jej mám ve velmi dobrém stavu a motor je taky v dobré kondici, tak bych jej měnit nechtěl. Jsem ri říkal že by to šlo dovybavit nějakou tu balastní nádrží, nebo posunem palivové nádrže.

Díky za rady, že to nemá cenu.

Vygooglil jsem tu stabilizační hrůzu https://www.ruddersafe-shop.com/57-thickbox_default/ruddersafe-volvo-penta-type-2-boats-up-to-21-ft-650-m-16520-the-dual-rudder.jpg

To je ale jediné co ti trochu pomúže srovnat lod při výtlačné plavbě.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Opet spojujes prispevky dvou lidi. Ujasni si to, nez zase zacnes psat kraviny.

Jsem rad, ze uz na to seres. Tvoje trolovani tady uz nikoho nebavi. Vsem se hodne ulevi, az to prestane.

Upraveno uživatelem Lubor
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...