elvikol Zveřejněno 23. Duben 2019 Sdílet Zveřejněno 23. Duben 2019 Jako laik potřebuji poradit.Po zimě mám splasklé fendry. Chtěl jsem je přifouknout malým kompresorem na lehátka a nějak se mi to nepodařilo.Vzduch mi vždy unikne. Ty umělohmotné jakoventilky se dají vyšroubovat.Co dělám špatně. Chce to silnější kompresor, nebo má ta umělohmotná čepička udržet vzduch ?Omlouvám se, ale nechce si mi kupovat nové fendry. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 24. Duben 2019 Sdílet Odesláno 24. Duben 2019 Každý výrobce to má jinak. Hledal bych návod na jeho stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 24. Duben 2019 Sdílet Odesláno 24. Duben 2019 (upraveno) na fendry je potřeba silnější kompresor,každé jaro je musím přifukovat (Majoni) Upraveno 24. Duben 2019 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Duben 2019 Sdílet Odesláno 24. Duben 2019 Malý kompresor zřejmě neudělá dostatečný tlak uvnitř fendru aby se ventilek stal těsným. Také to hustím normálním kompresorem, vždy po zimě min. jeden až dva jsou prázdné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Duben 2019 Sdílet Odesláno 26. Duben 2019 Já teda foukal pumpičkou od AWN a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky