Wendis II Zveřejněno 13. Duben 2019 Sdílet Zveřejněno 13. Duben 2019 Dnes mi pán namontoval novou placht dělanou na míru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvikol Odesláno 13. Duben 2019 Sdílet Odesláno 13. Duben 2019 Můžete nám doporučit firmu, která vám to vyrobila ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendis II Odesláno 13. Duben 2019 Autor Sdílet Odesláno 13. Duben 2019 Plachty-izolace Červený-Heller Zakázková výroba a opravy krycích plachet.+420 602 667 078 www.plachty-izolace.cz/ info@plachty-izolace.cz . Křivoklát 219 Super spolupráce nikam s lodí nemusíte přijedou za Vámi ,naměří, udělají kalkulaci. Poté přijedou udělat tzv. kopyto dohodnete kde a jak budou zipy okna atd. Násladná montáž a doladění. moc dobré ceny ta moje stála se vším všudy 15300 kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 13. Duben 2019 Sdílet Odesláno 13. Duben 2019 Podle obrázku mi to připadá, že je to ten neprodyšný materiál, co se dává na auta a vozejky.. Nebo se pletu?Kvalitní materiál, který se používá na lodní plachty stojí podstatně víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 13. Duben 2019 Sdílet Odesláno 13. Duben 2019 Já jsem si ji nechával vyrobit zde...http://www.veteran-calounictvi.cz/ a spokojenost...kvalitní material...můžeš si vybrat jako kvalitu a z čeho to chceš vyrobit a umí i sedačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendis II Odesláno 13. Duben 2019 Autor Sdílet Odesláno 13. Duben 2019 Je to plachtovina ale slabší než je u aut já jsem chtě něco pevnějšího kvůli rybaření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 13. Duben 2019 Sdílet Odesláno 13. Duben 2019 Pan Červený mi měl taky dělat novou plachtu, ale prý má zlomenou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendis II Odesláno 13. Duben 2019 Autor Sdílet Odesláno 13. Duben 2019 O ruce nic nevím ale na noze má ortézu a něco s kolenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 14. Duben 2019 Sdílet Odesláno 14. Duben 2019 Wendis II tak cena je super a taky bych chtěl radši tu silnější na vozík . Neposlal bys fotku jako to vypadá v reálu ?? bohumil.kuna@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 15. Duben 2019 Sdílet Odesláno 15. Duben 2019 Taky jsem si z toho nechal vyrobit potah slunečníků. V podstatě materiál co používají kamiony a návěsy. Je to nezničitelné, ale blbě to dýchá. Takže každopádně na lodi přemýšlet na odvětrání. Na loď jsem si nechal udělat za 35 000,-plachtu z originál materiálu a do toho při každém větším dešti teklo. Kamarád si z toho (kamionového)nechal udělat loď a ani nekápne. Udělal odvětrání a je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 15. Duben 2019 Sdílet Odesláno 15. Duben 2019 Tak to je divné. Já měl plachtu z toho kvalitního materiálu a i při pořádném lijáku ani kapka. A krásně to dýchalo. Asi záleží na tom, jak se to udělá. U té neprodyšné plachty seš jako ve folijáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banjoales Odesláno 24. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2019 Dnes mi pán namontoval novou placht dělanou na míru Jak dlouho trvala realizace od prvního kontaktu? Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 24. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2019 Taky jsem si z toho nechal vyrobit potah slunečníků. V podstatě materiál co používají kamiony a návěsy. Je to nezničitelné, ale blbě to dýchá. Takže každopádně na lodi přemýšlet na odvětrání. Na loď jsem si nechal udělat za 35 000,-plachtu z originál materiálu a do toho při každém větším dešti teklo. Kamarád si z toho (kamionového)nechal udělat loď a ani nekápne. Udělal odvětrání a je v pohodě. Hodlám si objednat krycí plachtu z tohoto materiálu. Tehdy plachtu na převoz a pod kterou bude stát v garáži.Tam bych asi odvětrání řešit moc nemusel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CO26B20 Odesláno 24. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2019 Ahoj, já jsem dostal kdysi dávno doporučení na pana Kulíška na výrobu a rekonstrukce plachet. http://www.cisteniplachet.cz Dělal pro mě opravu staré plachty = vyčištění, přešití zipů, výměna slídy, impregnace. Spokojenost s prací i domluvou. Něco to samozřejmě stálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 24. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2019 A není lepší nechat udělat novou? Já to tak dělám. Stará látka se trhá. Udělat novou a z kvalitní plachtoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CO26B20 Odesláno 25. Září 2019 Sdílet Odesláno 25. Září 2019 A není lepší nechat udělat novou? Já to tak dělám. Stará látka se trhá. Udělat novou a z kvalitní plachtoviny. S dnešní zkušeností bych asi nechal udělat rovnou novou plachtu. Původně jsem uvažoval, zda nenavrhnout plachtu úplně jinak. Tahle měla být záložní. Reálně jsem plachtě prodloužil život o tři sezony. Teď už přijde definitivně nahradit novou. Máte-li někdo další doporučení mimo výše uvedených, tak budu rád. Stávající plachta existuje, takže lze šít podle ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 25. Září 2019 Sdílet Odesláno 25. Září 2019 Obvolal jsem a obepsal snad všechno co šlo. Populární Hostivice jsou s dodacíma lhůtama katastrofa, někdo jiný měl šílenou cenu a většinou jsem se dozvěděl, že Bimini na loď nedělaj. Jediný, kdo se mnou komunikoval a tvářilo se vše OK byla firma www.ultimate.cz i s ucházející cenou.Já teda objevil v jednom jachťáku důchodce, co to šije celý život a dělá to pěkně, tak to dám jemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 25. Září 2019 Sdílet Odesláno 25. Září 2019 a dáš kontakt na toho důchodce??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 10. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2019 Ahoj všichni,také bych potřeboval poradit, kde sehnat pořádné plátno (ne neprodyšnou plachtu) na novou kočárovou střechu - případně i kontakt na někoho, kdo to to ušije. Stará ještě drží, ale už se začíná pomalu trhat.Moc děkuji za jakékoliv info Pišta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2019 Jakou barvu potřebuješ? Moderní,tm.zelenou mám skladem.bootcentrum@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 10. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2019 Top materiál na kabrio střechy je Valmex (Pacific) z Lomnice nad Popelkou,odtud ho odváží do Německa,pak do Ameriky a odtud se prodává po celém světě jako nejdražší střechový materiál na drahé lodě ,po dovozu z USA se tady prodává za cca 2.500Kč/m2,v Lomnici vyjde na cca 300,-Kč/m2...mám ho na lodi od roku 2014 a je stále jako nový,musí se šít jádrovými nitěmi kvůli dešti,cca 1x za 2 sezony střechu přešplíchnu nanoimpregnací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2019 Není mi známo,že by v Lomnici n.Popelkou vůbec kdy vyráběly takovou střechovici.Byl jsem s nima ve spojení již před mnoha lety a vyráběly Pouze stanovku nízké gramáže a potom ukončily výrobu úplně.Toto jsou fakta! Ale je možné,že fabriku někdo koupil a rozjel novou výrobu.Prosím dej mi na ně kontakty a já to prověřím.DíkyBootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pišta Odesláno 10. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2019 Našel jsem na netu pouze technolen. můžeš prosím dát kontakt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 10. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2019 (upraveno) Našel jsem na netu pouze technolen. můžeš prosím dát kontakt ?pošli mi mail,veřejně to zde šířit nebudu,nemám na tom žádný zájem... uvedený materiál Valmex Pacific mohu jen doporučit,je to luxusní materiál vypadající podobně jako nějaký druh manšestru,či něco strukturovaného,je to velmi kvalitní stálobarevná technická tkanina a žádná PVC plachta od náklaďáku a rozhodně nefunguje jako skleník,slídy v identické tloušťce i kvalitě jsem proti cenám v ČR sehnal přes jednu hodonínskou firmičku ze Španělska i dopravou domů za 2.500,-Kč místo požadovaných cca 12.000,-Kč tady v ČR,rakouské top zipy už dodala čalounice stejně jako jádrové nitě a PVC lemovku,Tenaxy jsou bohužel drahé vždycky,sklatbu střechy mám Valmex Pacific modrý,2x miralon kvůli izolaci,Valmex bílý a funguje to dokonale v parném létě i v chladnu,celá střecha mě vyšla v roce 2014 asi na cca 20.000,-Kč místo kalkulačně požadovaných 205.000,-Kč v identicky poptávané sklatbě střechy od firmy specializující se na střechy veteránů... Upraveno 10. Prosinec 2019 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se