david Zveřejněno 17. Březen 2019 Sdílet Zveřejněno 17. Březen 2019 Tak abych upřesnil, co jsem nakous: příští sobotu, teda 23.3. my Daveláci děláme vítání jara na ostrově Sv. Kiliána. Spicha máme kolem 11.h dopo. odjezd z Davle. Kdo se nebojí, ať se přidá. Bude živá muzika, banda malých dětí, čouďák, buřtopek, rum atd. z vlastních zdrojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaK Odesláno 17. Březen 2019 Sdílet Odesláno 17. Březen 2019 Jejda to je škoda.... já budu dávat loď na vodu začátkem května.... tak snad přívítám léto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Březen 2019 Sdílet Odesláno 17. Březen 2019 I když bych rád přijel, tak tohle je na můj vkus hodně časný termín. Tak ať vám vyjde počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Březen 2019 Autor Sdílet Odesláno 17. Březen 2019 Chápu. My jsme cvoci, co mají lodě na vodě celý rok. Takže Vánoce, Silvestr taky na ostrově, v půli ledna jachtařské závody a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Březen 2019 Autor Sdílet Odesláno 28. Březen 2019 Vydařilo se nám luxusně. 28 lidí, pět lodí a jeden gumák. Páč jsme neměli dost, na večer byl ještě přesun do Srubiku Skochovice na další muziku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 28. Březen 2019 Sdílet Odesláno 28. Březen 2019 paráda,luxusní přivítání jara jak má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 3. Duben 2019 Sdílet Odesláno 3. Duben 2019 Super, bomba!Nejlepší je, že s vámi jel i otec Fura! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Duben 2019 Autor Sdílet Odesláno 4. Duben 2019 Noo, někteří mi říkají Abbé Faria... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se