Michallcz Zveřejněno 12. Březen 2019 Sdílet Zveřejněno 12. Březen 2019 Ahoj všichni, ač jsem delší dobu hledal, nepodařilo se mi zde najít, jaký konkrétní materiál použít na interier otevřeného motoráku. Našel jsem zde sice pár témat, kde se tohle řešilo, ale vždy padl jen výraz “zdravotnická koženka”, je to sice fajn, ale takových koženek je strašně moc druhů :( Nerad bych koupil bílou koženku která po sezoně zažloutne atd...Proto prosím ty, kteří mají zkušenosti v této oblasti o radu. Všem předem děkuji!! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 12. Březen 2019 Sdílet Odesláno 12. Březen 2019 Kup si českou čalounickou koženku řady 7...Používám jí již mnoho let a bez problémů.A mám jí i skladem,tedy bílou.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raschi Odesláno 13. Březen 2019 Sdílet Odesláno 13. Březen 2019 Buď někde tady nebo na JI jsem četl doporučení na Teporex Sanapurhttps://eshop-rychle.cz/primplasty/eshop/1-1-Kozenky/-4-/5/16-Teporex-Sanapur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 13. Březen 2019 Sdílet Odesláno 13. Březen 2019 píšou použitelnost do 40 stupňů, a hlavně co s tím udělá ÚV. Jinak cena je hezká.Já jsem potával koženky "marine"odolné vodě a hlavně tomu slunku, a tam se ceny pohybují od 700,- za m2 výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se