Dynamik Zveřejněno 7. Březen 2019 Sdílet Zveřejněno 7. Březen 2019 V tomto tématu se probírají možné úpravy l. šroubů - obroušením nebo naklepáním (změnou tvaru lopatky). Jen málokdy je totiž nutné kupovat hned nový l. šroub, zejména pokud je drahý, obtížně sehnatelný, pokud původní l. šroub není komu prodat apod. Pokud budu umět poradit jak na to, rád poradím, protože l. šroubům snad rozumím z hlediska hydrodynamiky (nikoliv ohl. materiálu, ze kterého je šroub vyrobený). Ale jsou tady i další, kteří tomu rozumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 7. Březen 2019 Sdílet Odesláno 7. Březen 2019 Spoj se s tímhle člověkem:https://www.plavidla.cz/forum/search.php?action=show_user_posts&user_id=364určitě si budete rozumět, pokud nejste jeden ten samý. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 7. Březen 2019 Sdílet Odesláno 7. Březen 2019 proc to je všechno tak zasifrovany a hlavne na tech předchozích strankach, pripada me to ze je všechno tajny, co kdybych mel zajem o vyvazeni ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dynamik Odesláno 8. Březen 2019 Autor Sdílet Odesláno 8. Březen 2019 , co kdybych mel zajem o vyvazeni ???Aby ti mohl někdo poradit ohledně vyvážení l. šroubu, tak musíš uvést o šroubu všechny důležité informace. Jsou snadno zjistitelné a jsou to tyto:- z jakého materiálu je šroub vyroben (např. ocel, slitina hliníku, plast, uhlíkový laminát)- zda byl šroub vyroben profesionálním výrobcem nebo třeba na objednávku (to proto, aby bylo možné odhadnout, zda byl šroub výrobcem vyvážen po vyrobení dynamické vyvažovačce)- jak jsi zjistil, že není šroub vyvážen- rozměr šroubu, jeho váha, počet lopatek, otáčky šroubu při obvyklé plavbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 8. Březen 2019 Sdílet Odesláno 8. Březen 2019 Pozor, tento člověk tady již působil před pár lety jako Petrr.Tenkrát jsem se nachytal na jeho nabídku rady ohledně optimalizace vrtule. Když jsem se zeptal, tak nic konkrétního neporadil, jen ze mne opakovaně tahal další a další nesouvisející informace jako že prý nezbytné podklady pro posouzení.Docela se stydím za to jak dlouho mi tenkrát trvalo uvědomit si, že žije v nereálném světě svých myšlenek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 8. Březen 2019 Sdílet Odesláno 8. Březen 2019 Mě se ,,líbí",jak někdo něco vymyslel,pracovalo na tom několik desetiletí či století, spousty odborníků a pak někdo spolkne šalamounovo hov.. a chce bejt chytrej.Podívejte se na odkaz těch stránek a bude Vám to jasný.Jen tu zapleveluje stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Březen 2019 Sdílet Odesláno 8. Březen 2019 Klidek, už exhibuje i na JI, + by se rád soudil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 9. Březen 2019 Sdílet Odesláno 9. Březen 2019 Pozor, tento člověk tady již působil před pár lety jako Petrr.Tenkrát jsem se nachytal na jeho nabídku rady ohledně optimalizace vrtule. Když jsem se zeptal, tak nic konkrétního neporadil, jen ze mne opakovaně tahal další a další nesouvisející informace jako že prý nezbytné podklady pro posouzení.Docela se stydím za to jak dlouho mi tenkrát trvalo uvědomit si, že žije v nereálném světě svých myšlenek. me to bylo jasny hned, jen jsem myslel, ze me rekne at ji privezu :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 12. Březen 2019 Sdílet Odesláno 12. Březen 2019 Jestli jste už zapomněli, tak si přečtěte toto vlákno, včetně mého příspěvku dole: https://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=1308 . Asi Petrr zapomněl, co už tady se na jeho formát probíralo v několika vláknech, co tady založil. Když jsem ho požádal, aby nám teda něco předvedl z teoretické oblasti výpočtů pohonů lodě a lodních vrtulí, propelerů, tak bylo najednou ticho.Copak Petrre, zase jste měli u Chocholouška vycházky? Až na Jachting info? To je teda odvaz.Sorry, nemohl jsem odolat. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se