Michallcz Zveřejněno 26. Únor 2019 Sdílet Zveřejněno 26. Únor 2019 Pěkný večer všem, před časem jsem koupil starší laminátový motorák s motorem Yamaha 60HP. Člun si postupně předělávám k obrazu svému, dnes jsem se pozastavil nad upevněním motoru, viz. foto. Motor je k zrcadlu uchycen pouze dvěma šrouby a to pouze nahoře, dole již nijak prošroubován není. Tak se chci zeptat zkušenějších, zda takové upevnění stačí. Děkuji a přeji pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Únor 2019 Sdílet Odesláno 26. Únor 2019 Nestačí. Nebezpečí vyvrácení při zpátečce nebo prudkém ubrání z větší rychlosti.Takže šrouby i dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 27. Únor 2019 Autor Sdílet Odesláno 27. Únor 2019 Já si to myslel.... čím nejlépe vrtat? Vrták do dřeva mi přijde nejvhodnější. Zajímavé je, že takto člun jezdil xx let, technickou asi procházel taky bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 27. Únor 2019 Sdílet Odesláno 27. Únor 2019 Běžný univerzální vrták, ne speciální pro dřevo. Neměl by být nabroušení moc hladově. Bude tam více vrstev různých materiálu a vrták se tam snadno zakousne, zkroutí Ti to ruce a odře klouby. Bacha na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 27. Únor 2019 Autor Sdílet Odesláno 27. Únor 2019 Běžný univerzální vrták, ne speciální pro dřevo. Neměl by být nabroušení moc hladově. Bude tam více vrstev různých materiálu a vrták se tam snadno zakousne, zkroutí Ti to ruce a odře klouby. Bacha na to. Super, díky :-) . Dám si pozor, předvrtám to a pak vezmu pořádnou vrtačku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se