Kralvod Odesláno 15. Květen 2019 Sdílet Odesláno 15. Květen 2019 (upraveno) Až na tu zimu to bylo fajn, krásná příroda. Upraveno 17. Prosinec 2019 uživatelem Kralvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Květen 2019 Sdílet Odesláno 16. Květen 2019 Super! Diky moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 16. Květen 2019 Sdílet Odesláno 16. Květen 2019 Hurá, již se to konečně podařilo :-) Jinak, právě jsme se vrátili po čtyřech nádherných dnech strávených na Hněvkovické přehradě i s koupáním (voda v Purkarci 18 st.C), komory fungovaly na objednání, ale pouze České Vrbné a Hluboká. A bylo nás 5 (lodí).ahoj zdravím te , ted se mi podařilo přihlásit na forum, potkali jsme se pod hlubokou doufám, že do těch 5ti lodí počítáš i mně?jinak komory fungovali i pod hlubokou na objednávku , plul jsem yachtklubu barandov na orlíku . ahoj tak zas někdy na vodě. Aleš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 16. Květen 2019 Sdílet Odesláno 16. Květen 2019 Zdravim Aleši, pamatuji si na tebe. Na komory jsme volali a nikdo nám telefon nezvedl, takže jsme si komoru nemohli objednat a nebyli jsme sami. Byli tam dvě lodě z Krkonoš, těm se to taky nepovedlo.V červnu se chystáme na Baťův kanál.Pak na Hněvkovice, pokud to vyjde začátkem července (svátky).Rádi bychom, pokud bude voda, až na Orlík. Tak snad to letos vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 16. Květen 2019 Sdílet Odesláno 16. Květen 2019 Zdravim Aleši, pamatuji si na tebe. Na komory jsme volali a nikdo nám telefon nezvedl, takže jsme si komoru nemohli objednat a nebyli jsme sami. Byli tam dvě lodě z Krkonoš, těm se to taky nepovedlo. V červnu se chystáme na Baťův kanál.Pak na Hněvkovice, pokud to vyjde začátkem července (svátky).Rádi bychom, pokud bude voda, až na Orlík. Tak snad to letos vyjde.Mnel jsem komory objednane dva dny predem a fungovalo to excelentne maximalni ochota od povodi a komorniku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Květen 2019 Sdílet Odesláno 16. Květen 2019 Co takhle letní sraz? Třeba Veletov, Sandberg nebo Žernoseky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 17. Květen 2019 Sdílet Odesláno 17. Květen 2019 Komory fungují normálně...od 1.května denně...teď jste mě zarazily....pluji tudy běžně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 17. Květen 2019 Sdílet Odesláno 17. Květen 2019 Co takhle letní sraz? Třeba Veletov, Sandberg nebo Žernoseky?Špatný by to nebylo! Já se ukážu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Květen 2019 Autor Sdílet Odesláno 17. Květen 2019 Avlada na JI napsal - Vzhledem k tomu, že jsme se pro mizerný počasí srazu nezúčastnili, tak plánujeme o víkendu 25 a 26 května vyrazit s lodí na náhradní plavbu na Labe a to v oblasti mezi Týncem a Kerskem.Spouštět chceme v pátek buďto v Týnci u Hájka, nebo v Oseku u Packy- to ještě uvidíme.Předběžně přislíbil účast Halis a Svaťa a doufám že se připojí i domácí Packa.Takže kdo máte zájem se proplout, můžete se připojit.To vše samozřejmě pokud nebude mrznout!!!!Chceme tam taky se Slávou zajet, dát nějaký pokec a pak se přesunout loděmi na Orlík (lodě spustíme někde tam a auta s prázdnými vleky si odvezem). Asi by se to dalo navíc skloubit s návštěvou v Davli - co ty na to, Davide? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 22. Květen 2019 Autor Sdílet Odesláno 22. Květen 2019 Tak nakonec jsme usoudili, že plavba až z Týnce na Orlík je trochu moc. Tak zítra (ve čtvrtek 23.5.) to hodíme na vodu v Č. Vrbném a sjedeme loďmo na Orlík (tři nebo čtyři lodě). Kdyby se to někomu hodilo, je vítán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 24. Květen 2019 Sdílet Odesláno 24. Květen 2019 Tak lodě i posádky v pohotovosti a zitra vyplouvame. Kdyby se chtěl někdo pridat tak zitra v 9 z Týnce a kolem 15 v Kersku v kempu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se