Přejít na obsah
Plavidla.cz

9. jarní sraz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Hurá, již se to konečně podařilo :-)

Jinak, právě jsme se vrátili po čtyřech nádherných dnech strávených na Hněvkovické přehradě i s koupáním (voda v Purkarci 18 st.C), komory fungovaly na objednání, ale pouze České Vrbné a Hluboká. A bylo nás 5 (lodí).

ahoj zdravím te , ted se mi podařilo přihlásit na forum, potkali jsme se pod hlubokou doufám, že do těch 5ti lodí počítáš i mně?

jinak komory fungovali i pod hlubokou na objednávku , plul jsem yachtklubu barandov na orlíku . ahoj tak zas někdy na vodě. Aleš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim Aleši, pamatuji si na tebe. Na komory jsme volali a nikdo nám telefon nezvedl, takže jsme si komoru nemohli objednat a nebyli jsme sami. Byli tam dvě lodě z Krkonoš, těm se to taky nepovedlo.

V červnu se chystáme na Baťův kanál.

Pak na Hněvkovice, pokud to vyjde začátkem července (svátky).

Rádi bychom, pokud bude voda, až na Orlík. Tak snad to letos vyjde.

Odkaz ke komentáři

Zdravim Aleši, pamatuji si na tebe. Na komory jsme volali a nikdo nám telefon nezvedl, takže jsme si komoru nemohli objednat a nebyli jsme sami. Byli tam dvě lodě z Krkonoš, těm se to taky nepovedlo.

V červnu se chystáme na Baťův kanál.

Pak na Hněvkovice, pokud to vyjde začátkem července (svátky).

Rádi bychom, pokud bude voda, až na Orlík. Tak snad to letos vyjde.

Mnel jsem komory objednane dva dny predem a fungovalo to excelentne maximalni ochota od povodi a komorniku .

Odkaz ke komentáři

Avlada na JI napsal - Vzhledem k tomu, že jsme se pro mizerný počasí srazu nezúčastnili, tak plánujeme o víkendu 25 a 26 května vyrazit s lodí na náhradní plavbu na Labe a to v oblasti mezi Týncem a Kerskem.Spouštět chceme v pátek buďto v Týnci u Hájka, nebo v Oseku u Packy- to ještě uvidíme.Předběžně přislíbil účast Halis a Svaťa a doufám že se připojí i domácí Packa.

Takže kdo máte zájem se proplout, můžete se připojit.

To vše samozřejmě pokud nebude mrznout!!!!

Chceme tam taky se Slávou zajet, dát nějaký pokec a pak se přesunout loděmi na Orlík (lodě spustíme někde tam a auta s prázdnými vleky si odvezem). Asi by se to dalo navíc skloubit s návštěvou v Davli - co ty na to, Davide?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...