zdenek2013 Odesláno 25. Duben 2019 Sdílet Odesláno 25. Duben 2019 při dobrém počasí vyrazíme o pár dnů dříve a zastavíme se na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapotak Odesláno 25. Duben 2019 Sdílet Odesláno 25. Duben 2019 Na 80% jedna loď z pátku na sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Duben 2019 Sdílet Odesláno 26. Duben 2019 Tedka jsem telefonoval se správcem kempu.Potvrdil mi, ze s nami pocitaji. Nahlaseno je od 4. do 8.5. ale kdo chce prijet uz 3. (coz pro mne asi plati), tak klidne muze, problém to není, bude na nas pripraven.Ja zrejme prijedu autem a budu kempovat na suchu. Nevim, jestli by mi něco plulo, zatím to moc nevypada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 26. Duben 2019 Sdílet Odesláno 26. Duben 2019 zamluvil jsem si telefonicky kotvení na čela mola,budeme s sebou mít dva hafany a venčení pomocí tendru při nutném stání na kotvě by každé ráno či večer všechny tak akorát budilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 26. Duben 2019 Sdílet Odesláno 26. Duben 2019 A co to ten tvůj domácí výtvor,co nepodléhá módním trendům,ten nejede?:coolTedka jsem telefonoval se správcem kempu. Potvrdil mi, ze s nami pocitaji. Nahlaseno je od 4. do 8.5. ale kdo chce prijet uz 3. (coz pro mne asi plati), tak klidne muze, problém to není, bude na nas pripraven. Ja zrejme prijedu autem a budu kempovat na suchu. Nevim, jestli by mi něco plulo, zatím to moc nevypada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Duben 2019 Sdílet Odesláno 26. Duben 2019 Prevodovku na Parsunu jsem od lonska jeste neopravil. :D No... asi bych nejakej motor dohromady dal nakonec, ale v zime jsem si malinko poskodil vlek, nejak jsem to jeste neopravil, takze nemam clun ani jak dovyzt.... no... mam pokracovat?Momentalne budu rad kdyz aspon nejak poskladam v aute vsechno co je potreba abych mohl nejak rozumne dojet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 27. Duben 2019 Sdílet Odesláno 27. Duben 2019 Prevodovku na Parsunu jsem od lonska jeste neopravil. :D No... asi bych nejakej motor dohromady dal nakonec, ale v zime jsem si malinko poskodil vlek, nejak jsem to jeste neopravil, takze nemam clun ani jak dovyzt.... no... mam pokracovat? Momentalne budu rad kdyz aspon nejak poskladam v aute vsechno co je potreba abych mohl nejak rozumne dojet.Neser, nebo přihodim na vlek kachnu s Crescentem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Duben 2019 Sdílet Odesláno 27. Duben 2019 Tvl kdybych chtel krabici od bot tak dam vedet :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 2. Květen 2019 Autor Sdílet Odesláno 2. Květen 2019 Tak všechno je jinak... Ženu skolila choroba a živí se antibiotiky, jinými slovy - určitě nepřijedem. Snad bych mohl zajet sám v sobotu večer bez lodi alespoň pokecat, je to tak 50 na 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Květen 2019 Sdílet Odesláno 3. Květen 2019 Prijed autem .... na vode bys stejne trpel. :DJa dneska vyrazim, pekne pomalu, beru ssebou i "hlavni stan". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Květen 2019 Sdílet Odesláno 3. Květen 2019 Najdete mne tam snadno: http://www.jachting.info/download/file.php?id=5249&t=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 8. Květen 2019 Autor Sdílet Odesláno 8. Květen 2019 Tak sem někdo z otužilců hoďte report o průběhu. To počasí se fakt moc nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Květen 2019 Sdílet Odesláno 8. Květen 2019 No... co k tomu rict.... sraz navrhuji prejmenovat na "Vyzvam je treba celit" a ucastnici budiz oslavovani jako hrdinove. :) Lode se v patek sesly 3, pokud pocitam i moji "erarni" Vertexku: http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/IMG_20190504_080230B.jpg http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/IMG_20190504_071647B.jpg http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/IMG_20190505_094502B.jpg V patek jsme poklabosili temer v rodinnem kruhu... a mrzli. V sobotu jsme vyrobili zastenu proti vetru, navecer si zapalili gril a v relativnim teple se jali konat hlavni program: pozivani teplych jidel a studeneho rumu. V nedeli se dostavily jeste dve posadky (z toho jedna po vode s lodi, takze vlastne byly lode 4). Celkem se tam nejak prostridalo 15 lidi. Takze na tu hruzu co si rikala pocasi to bylo vlastne dobry. Meli jsme tam k dispozici elektriku, takze jsme si na spani pritapeli (kde to slo). Deti jsme po vetsinu doby udrzovali v relativnim pohodli v mem znacne omselem karavanu.... takze mohly mit mobily na nabijecce a hrat hry. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Květen 2019 Sdílet Odesláno 8. Květen 2019 Mimochodem, na ty kanoji jsme se fakt plavili, napluto asi 1NM. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 8. Květen 2019 Autor Sdílet Odesláno 8. Květen 2019 Budiž vám čest a sláva, nezbývá než doufat, že počasí (a tím i účast) bude příště milosrdnější. Projevil jsem se jako zbabělá sketa a tohle jsem nakonec odpískal i samotným autem bez lodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 8. Květen 2019 Sdílet Odesláno 8. Květen 2019 I já se těšil,makal jsem lodi do večera a pak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Květen 2019 Sdílet Odesláno 9. Květen 2019 Však ti nikdo nebranil dojet. :D Pokud ti na aute nezamrzly zamky. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 9. Květen 2019 Sdílet Odesláno 9. Květen 2019 nezamrzly,příště je třeba dodat popisek.Co jsem se díval na kemp,tak chatky žádné,o břeh.přípojce taky nic,a abych spal v lodi při teplotě blízko 0st.celsia???Narodil jsem se v čechách,nejsem lední medvěd :D škoda,tak zase za rok :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Květen 2019 Sdílet Odesláno 9. Květen 2019 Jo bylo to takovy improvizovany, elektriku jsme si natahli z altanku a rozdvojky byly, takze pripojit by ses nakonec mohl.Fulda to dal v lodi dve noci a bez ustredniho topeni. V takhle hroznym pocasi voda kolem lodi hreje. :DJe ale jasny, ze pri tom pocasi nemuzu nikomu neucast vycitat, zdravi mame jenom jedno a chvilema to byl fakt ocistec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 10. Květen 2019 Sdílet Odesláno 10. Květen 2019 Zdravím. Zima byla jako v ruským filmu. Jinak díky všem zůčastněným za příjemně prožitý víkend. Už se těším na další setkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 10. Květen 2019 Sdílet Odesláno 10. Květen 2019 Filda by měl dostat něco jako řád kříže atp.,za statečnost. Je ještě možnost se sejít za lepšího počasí ,jistě by se spousta námořníků zůčastnila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 12. Květen 2019 Sdílet Odesláno 12. Květen 2019 Tak jsem konečně rozmrznul a doufám, že mám zase na rok klid. Jinak je ale dobře že tradice pokračuje a že se v příštím roce setkáme i s dalšími "otužilci", kterým to letos, řekněme, z vážných důvodu nevyšlo.Naše posádka zaznamenala letos rekord. Po zaslání sms ve čtvrtek ve 20:30 hod na komoru Veletov s prosbou o proplavení v 6:30,jsme již měli všech 11 komor připravených a bez zastavení propluli ve 14.30 hod Brandýs. Tedy cca 70 km s rychlostí výtlačné plavby. V neděli to samé zpět. Dovoluji si touto cestou všem komorníkům a komornicím poděkovat a dát je za vzor některým z Vltavy, kde to o Velikonocích pravda trošku drhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
easi Odesláno 12. Květen 2019 Sdílet Odesláno 12. Květen 2019 Tak mam napluto trikrat kolem komina, ale dovolim si poupravit slavne "Usti neni Praha" za modernejsi "Labe neni Vltava" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2019 Sdílet Odesláno 13. Květen 2019 Tak jsem konečně rozmrznul...Jo, taky mi to chvilli trvalo. :D Mate nejaky fotky, ze jo?Aspon to skupinove foto by to chtelo ... třeba přes WA, ze bych to sem hodil? Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 13. Květen 2019 Sdílet Odesláno 13. Květen 2019 Také bych se přimlouval za nějaké fotky. Pro Vikiho, při odplouvání jsem měl pecku na svíčce. Jinak v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se