Přejít na obsah
Plavidla.cz

9. jarní sraz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Tedka jsem telefonoval se správcem kempu.

Potvrdil mi, ze s nami pocitaji. Nahlaseno je od 4. do 8.5. ale kdo chce prijet uz 3. (coz pro mne asi plati), tak klidne muze, problém to není, bude na nas pripraven.

Ja zrejme prijedu autem a budu kempovat na suchu. Nevim, jestli by mi něco plulo, zatím to moc nevypada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co to ten tvůj domácí výtvor,co nepodléhá módním trendům,ten nejede?:cool

Tedka jsem telefonoval se správcem kempu.

Potvrdil mi, ze s nami pocitaji. Nahlaseno je od 4. do 8.5. ale kdo chce prijet uz 3. (coz pro mne asi plati), tak klidne muze, problém to není, bude na nas pripraven.

Ja zrejme prijedu autem a budu kempovat na suchu. Nevim, jestli by mi něco plulo, zatím to moc nevypada.

Odkaz ke komentáři

Prevodovku na Parsunu jsem od lonska jeste neopravil. :D No... asi bych nejakej motor dohromady dal nakonec, ale v zime jsem si malinko poskodil vlek, nejak jsem to jeste neopravil, takze nemam clun ani jak dovyzt.... no... mam pokracovat?

Momentalne budu rad kdyz aspon nejak poskladam v aute vsechno co je potreba abych mohl nejak rozumne dojet.

Odkaz ke komentáři

Prevodovku na Parsunu jsem od lonska jeste neopravil. :D No... asi bych nejakej motor dohromady dal nakonec, ale v zime jsem si malinko poskodil vlek, nejak jsem to jeste neopravil, takze nemam clun ani jak dovyzt.... no... mam pokracovat?

Momentalne budu rad kdyz aspon nejak poskladam v aute vsechno co je potreba abych mohl nejak rozumne dojet.

Neser, nebo přihodim na vlek kachnu s Crescentem...

Odkaz ke komentáři

No... co k tomu rict.... sraz navrhuji prejmenovat na "Vyzvam je treba celit" a ucastnici budiz oslavovani jako hrdinove. :)

Lode se v patek sesly 3, pokud pocitam i moji "erarni" Vertexku:

http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/IMG_20190504_080230B.jpg

http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/IMG_20190504_071647B.jpg

http://starelode.cz/media/kunena/attachments/58/IMG_20190505_094502B.jpg

V patek jsme poklabosili temer v rodinnem kruhu... a mrzli.

V sobotu jsme vyrobili zastenu proti vetru, navecer si zapalili gril a v relativnim teple se jali konat hlavni program: pozivani teplych jidel a studeneho rumu.

V nedeli se dostavily jeste dve posadky (z toho jedna po vode s lodi, takze vlastne byly lode 4).

Celkem se tam nejak prostridalo 15 lidi. Takze na tu hruzu co si rikala pocasi to bylo vlastne dobry.

Meli jsme tam k dispozici elektriku, takze jsme si na spani pritapeli (kde to slo). Deti jsme po vetsinu doby udrzovali v relativnim pohodli v mem znacne omselem karavanu.... takze mohly mit mobily na nabijecce a hrat hry. :D

Odkaz ke komentáři

Jo bylo to takovy improvizovany, elektriku jsme si natahli z altanku a rozdvojky byly, takze pripojit by ses nakonec mohl.

Fulda to dal v lodi dve noci a bez ustredniho topeni. V takhle hroznym pocasi voda kolem lodi hreje. :D

Je ale jasny, ze pri tom pocasi nemuzu nikomu neucast vycitat, zdravi mame jenom jedno a chvilema to byl fakt ocistec.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem konečně rozmrznul a doufám, že mám zase na rok klid. Jinak je ale dobře že tradice pokračuje a že se v příštím roce setkáme i s dalšími "otužilci", kterým to letos, řekněme, z vážných důvodu nevyšlo.

Naše posádka zaznamenala letos rekord. Po zaslání sms ve čtvrtek ve 20:30 hod na komoru Veletov s prosbou o proplavení v 6:30,

jsme již měli všech 11 komor připravených a bez zastavení propluli ve 14.30 hod Brandýs. Tedy cca 70 km s rychlostí výtlačné plavby. V neděli to samé zpět. Dovoluji si touto cestou všem komorníkům a komornicím poděkovat a dát je za vzor některým z Vltavy, kde to o Velikonocích pravda trošku drhlo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...