Anachy Odesláno 31. Květen 2021 Sdílet Odesláno 31. Květen 2021 Prý maj teď upuštěno kvůli dešťům. Tak jestli tomuhle říkají, že je upuštěno, tak nevím kde ta voda bude až zaprší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 31. Květen 2021 Sdílet Odesláno 31. Květen 2021 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 31. Květen 2021 Sdílet Odesláno 31. Květen 2021 jezdím tam 3x týdně přez Zrůbek,většinou je to pokaždé jinak,zhruba +- 1m,takže leda ,,připotopit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 3. Červen 2021 Sdílet Odesláno 3. Červen 2021 Včera jsem mluvil s majitelem kempu a řikal, že je tam normálně 2m a že teď je hladina už delší dobu o 1m dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 8. Červen 2021 Sdílet Odesláno 8. Červen 2021 Chlapi dokážete mi někdo prosím poradit nějakou alternativu k tomu Zrůbku? Zatím to vypadá, že tam za normálního stavu nepropluju, mám 2,4 a podjezdová výška je cca 2.Volal jsem ještě níž na Oboz a tam nechtěj vůbec stany a chatky samozřejmě plný jako všude jinde.Potřebuji jen 8.-9.7. někde uvázat loď a na břehu postavit stan, nepotřebuju akutně ani kemp, vystačíme si s vybavením lodi.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 8. Červen 2021 Sdílet Odesláno 8. Červen 2021 Napadá mi Cholín, ale byl jsem tam když ještě bývalo o velikonocich teplo. Což je cca 10l let a s karavanem a gumákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 8. Červen 2021 Sdílet Odesláno 8. Červen 2021 Když nic neseženeš můžeš se heftnout ke mně-Ždáň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Červen 2021 Sdílet Odesláno 9. Červen 2021 U mě můžeš také klidně zakotvit, stan případně lze postavit na louce hned u mola (pokud ještě nebude posekáno tak tam dojdu s kosou a udělám tam místo), nebo u mě na parcelu u chaty, ale to je od vody cca 300 metrů.Tancibudka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 9. Červen 2021 Sdílet Odesláno 9. Červen 2021 Když nic neseženeš můžeš se heftnout ke mně-Ždáň díky, ale to už je pro nás moc daleko, budeme se vracet v pátek na Orlík Anarchy:tam to vypadá moc pěkně a koukám, že je tam i nějaký resort, kde by se asi dalo najíst a napít?Na té louce by nás nikdo nevyhodil? Lidi jsou poslední dobou takový nevrlý vůči všemu mi přijde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Červen 2021 Sdílet Odesláno 10. Červen 2021 Stoji tam vedle mne středisko pro tělesně postižené - PROSAZ. Spravce mi i říkal, že vaří a točí i pro přespolní ale nikdy jsem to nevyužil, takže bez záruky. jo mimochodem chatky jsou i k pronajmutí https://www.ubytovani-lichovy.cz/ , takže se zkus podívat na svůj termín třeba bude volno, nejsou sice nic moc stojí tam již spousty let, ale na přespání asi ujdou. Louka je soukromá a běžně tu stanaří rybáři aniž by se někoho ptali , takže když dělají bordel tak místní občas prskají. Ale jak jsem psal u mě na parcele místa dost, zatím nevím zda tam v tom termínu budeme či ne, řídím se podle práce manželky a to je ještě daleko aby věděla jak má směny. Vše je jen o domluvě, u mola Ti místo nechám, já si když tam nejsme na víkend nebo déle tahám loď k boji a vysvětlím jak kotvím (mám molo udělané tak aby na něj nikdo moc nelezl, jinak věčně tahám háčky z provazu a uklízím bordel po rybářích. No a když bychom tam náhodou byli tak k vyvázání bokem taky nic nemám , tedy když o tom vím :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 15. Červen 2021 Sdílet Odesláno 15. Červen 2021 Díky za typ! :) už tam máme zaplacenou chatku na noc pro druhou rodinu a my si rovnou připlatili taky polopenzi za docela lidovou cenu. Rádi bychom teda využili tvojí nabídky na kotvení. Klidně zůstanu na kotvě a jen zadkem bych se vyvázal k molu, záleží na tobě. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červen 2021 Sdílet Odesláno 16. Červen 2021 Díky za typ! :) už tam máme zaplacenou chatku na noc pro druhou rodinu a my si rovnou připlatili taky polopenzi za docela lidovou cenu. Rádi bychom teda využili tvojí nabídky na kotvení. Klidně zůstanu na kotvě a jen zadkem bych se vyvázal k molu, záleží na tobě. Díky moc. Není problém, mají i své malé molo ale není přizpůsobené pro vyvazování lodí. Takže klidně u mě ale je to delší cesta jelikož se musí projít lesem a přes potok. Až budeš vědět čas kdy tam dorazíš tak klidně zavolej, písni sms nebo WhatsAapp, tel. najdeš v odkazu na web a domluvíme se, když tam budu přijdu tě uvítat, případně dám instrukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamartin Odesláno 17. Červen 2021 Sdílet Odesláno 17. Červen 2021 (upraveno) Ahoj všem, mám motorový člun 6,5m a rád bych ho o víkendu někde na Slapech složit do vody. Prosím o radu, kde je pozvolný vjezd (třeba panely). Nemám SUV, takže bych raději pozvolný přístup, bez kamenů, nebo velkého srázu. Na webu jsem našel Modrou loděnici, nenašel jsem ale jak tam vypadá sjezd do vody. Případně, jestli nemáte jiný dobrý tip. Pozn. Na Slapech budu poprvé, tak uvítám jakékoli info pro nováčka :-) Díky moc Upraveno 17. Červen 2021 uživatelem mamartin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 17. Červen 2021 Sdílet Odesláno 17. Červen 2021 Podle fotky na jejich stránkách je sjezd krásně pozvolný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 17. Červen 2021 Sdílet Odesláno 17. Červen 2021 Anarchy: ok ozvu se v tom týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeca Odesláno 27. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2021 Ahoj všem, prosím poraďte kde spustit a natáhnout na vlek na Orlíku. Spouštěl jsem na Yacht club Barrandov a tam chtěj 300,- dolu a 300,- nahoru. Pokuj jedu na dva dny, tak se mi nechce zbytečně vyhazovat 600,-. Mám 4x4 a člun je malá kabinovka, cca 5 m. Moc děkuji za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 28. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2021 tak za 1.tady jsi v sekci Slapy 2.co kdyby sis pročetl vlákno,je tam toho dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2021 jeste bych dodal 3.pokud nekdo vybuduje slušny sjezd pro spouštěni za X peněz tak očekava tak trochu navratnost a Orlik je jak znamo trochu draha destinace.Prijed na Labe a maš to u nas za polovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 28. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2021 Spouštěl jsem to v kempu Podskalí. Jen jsem nejel na skluz, protože to tam bylo strašně vymletý od dešťů a asi bych neprojel s vlekem. Jel jsem normálně dolu na pláž. Kousek výš jsem pak nechal auto. Byl jsem tam ale jen na den. Kdybych tam byl dýl, tak bych jim stejně zaplatil nějaký peníze za parkování. Slušnost je slušnost.Jinak skluz v YC Barrandov doporučuju. Je dobře udělanej. Jen je potřeba umět couvat s vlekem. Je to tam do zatáčky a jsou prý borci, co tam dokážou couvat celý dopoledne. Nechaji tam klidně i zaparkovat auto. Těch 600 mi přijde přijatelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeca Odesláno 29. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2021 Díky halis.mb, packa, Zdenda,za 1. vím, že jsem na "Slapech", ale kdo jezdí Slapy, tak většinou jezdí i Slapy ( na Orlík jsem dal dotaz také). Nemám problém zaplatit za sjezd, nebo kotvení, ale pokud jedu na dva dny, platím stání na auto, stání lodě a ještě osoby tak by měl být třeba nějaký balíček....Pro Packu, na Labe jezdím moc rád. Loď dávám v Sedlčánkách a honím na trolling sumce:-)). Bomba voda, mám to tam moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se