miloš1 Zveřejněno 9. Únor 2019 Sdílet Zveřejněno 9. Únor 2019 Da mi někdo typ na nějaky odhlučňovací materiál na odhlučnění vrchního deklu závěsného motoru? Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 9. Únor 2019 Sdílet Odesláno 9. Únor 2019 Já odhlučňoval tímto: https://www.ahifi.cz/akusticky-tlumici-material-gladen-aero-wave.html Má to opravdu silnou lepící vrstvu, krásně to drží a celkově je materiál dost ohebný, takže se to dá nacpat do všech záhybů. Nicméně jsem po odhlučnění nepocítil nějakou razantní změnu, při nízkých otáčkách dělají největší bordel vibrace, při vyšších otáčkách jsem pocítil lehké zlepšení. Já odhlučňoval 5 HP Mercury 4-takt, možná že u silnějšího motoru s více válci to bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 9. Únor 2019 Autor Sdílet Odesláno 9. Únor 2019 Na toto jsem také koukal.Mám Mercury 10.Jinak dík za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasjetomas Odesláno 7. Leden 2021 Sdílet Odesláno 7. Leden 2021 Miloše, já bych ti určíte doporučil STP AeroFlex 10, tady posilám najednou odkaz https://www.2din.cz/odhlucneni-protihlukovy-material/stp-aeroflex-9/, myslím si, že na tomhle e-shopu je nejlevnější. Není zač) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 8. Leden 2021 Sdílet Odesláno 8. Leden 2021 Navrhuji zablokování uživatele Tomasjetomas.Už potřetí dává do diskuse cíleně komerční odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda Odesláno 8. Leden 2021 Sdílet Odesláno 8. Leden 2021 Tomáši... nebylo by fér napsat něco jako: hele lidi, mám obchod, kde něco takového vedu. Jsem taky kluk od vody, na motoru mi to funguje, rád vám řeknu jak jsem to dělal a jaké byly výsledky. Klidně to zkuste, já na tom (při těch objemech objednávek) nezbohatnu a vám to pomůže. Lubore - co takový kompromis?Za mne - nevadilo by mi kouknout na nabídku (a něco si třeba objednat) od někoho, kdo je tak říkajíc z komunity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 8. Leden 2021 Sdílet Odesláno 8. Leden 2021 Preferuju radu podle nejlepšího vědomí a svědomí, a ne podle toho, co zrovna kdo potřebuje prodat.Taky by tu z toho za chvilku mohl být inzertní a reklamní server. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Leden 2021 Sdílet Odesláno 11. Leden 2021 Dal jsem stopku :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se