Olin Odesláno 16. Květen 2019 Sdílet Odesláno 16. Květen 2019 Jsem bezradnej. Motor chytá na drc, ale po cca pěti minutách se začne přehřívat a z kontrolního otvoru jde pouze pára. Když ho nastartuju, tak kontrolní voda teče jak má. Pak začne jen prskat, což také za chvíli přestane. Pokud motor chcípnu a ihned znovu nastartuju, tak pár vteřin voda teče proudem, jak má.Ve videu jsem motor poprvé chcíp já a pak po minutě chcípnul sám. Pak nešel nastartovat tak 5min. Nemáte někdo tucha, čím by to mohlo být?https://youtu.be/KB33zeUlJf8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Květen 2019 Sdílet Odesláno 17. Květen 2019 V sudu si nabublá vodu?Dělal ti to na lodi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 17. Květen 2019 Sdílet Odesláno 17. Květen 2019 V sudu si nabublá vodu?Dělal ti to na lodi?Na lodi jsem ho nezkoušel. Skusím ho teda ve větší nádobě, kde bude moc výfuk odfouknout dál od motoru. Loni chodil normálně a takhle začal blbnout po výměně impeleru včetně housingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se