marx2000 Zveřejněno 5. Únor 2019 Sdílet Zveřejněno 5. Únor 2019 Prosím pěkně o nějaké zkušenosti.Tento motůrek mne zajímá :)https://www.plavidla.cz/inzerat/?id=308 Děkuji uctivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 6. Únor 2019 Sdílet Odesláno 6. Únor 2019 Osobní zkušenosti nemám, ale něco jsem si o různých čínských motorech načetl a je to asi jako se vším. Kvalita stejná, ale jeden na to nadává a druhý to chválí. Je to kopie Yamahy, snad i díly z Yamahy do toho pasují, takže bych se poruchovosti nebál.Nicméně motor je údajně nový, takže je v záruce. Asi bych se zajímal proč to prodává, v obchodě ho koupíš za nějakých 40-45 tisíc a on ho zabalený v krabici prodává za 29 900? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 6. Únor 2019 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2019 No, mám s pánem za sebou již nějakou tu komunikaci, a rozhodně co se jeho písemného projevu týká, tak to není zrovna důvod, proč bych této neodolatelné nabídky chtěl využít. Arogance se tomu říká?Zase si říkám, nový motor, pokud je se všemi papíry. To že je nový, nejetý, je asi poznatelné také na první dobrou, ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 7. Únor 2019 Sdílet Odesláno 7. Únor 2019 www.lodelevne.cz Asi bych váhal, zda se vzdát záruky i u jiného motoru, než je údajně nový čínský. Po návštěvě jejich www ve mě osobně obavy spíš narůstají a já osobně bych tak skvělou nabídku raději přenechal někomu více odvážnému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 7. Únor 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. Únor 2019 Hm hm. Pán preferuje pouze telefonní komunikaci. Já zase raději písemnou, protože se pak lépe dohledá co se dohodlo, při případném nedorozumění. Zkrátka, co je psáno, to je dáno :)Ale zpátky k tématu.Tož, znáte? Máte zkušenosti s tímto motorem?Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 7. Únor 2019 Sdílet Odesláno 7. Únor 2019 Měl jsem 5 Hp a vybrovala mě i sedačka pod zadkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yamaha Odesláno 7. Únor 2019 Sdílet Odesláno 7. Únor 2019 Hidea je jen nekvalitní kopie Yamahy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 8. Únor 2019 Sdílet Odesláno 8. Únor 2019 Hidea je jen nekvalitní kopie Yamahy!!! Souhlasím. Nekvalitní kopie výrobce, který není zrovna etalonem kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 8. Únor 2019 Sdílet Odesláno 8. Únor 2019 Hm hm. Pán preferuje pouze telefonní komunikaci. Já zase raději písemnou, protože se pak lépe dohledá co se dohodlo, při případném nedorozumění. Zkrátka, co je psáno, to je dáno :) Když něco prodávám, preferuju taky telefonní komunikaci. Pak se najde někdo, kdo si chce týden o dané věci vypisovat a nakonec ani neodepíše. Na jeden email odpovim, pak si zavolej nebo se přijeď podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 8. Únor 2019 Sdílet Odesláno 8. Únor 2019 (upraveno) Já mám Hideu 15hp,koupil jsem jí před třemi roky a zatím mě oproti jiným značkám nezklamala.Spotřebu má na mý lodi SHETLAND 535 což je dost těžká loď ,při max.rychlosti12km/h 3,4l/h.Na to moje kochání mi ta rychlost i spotřeba vyhovuje.Teď budu dávat akorát nový oleje a propeler.Za tu dobu co ji mám tak ani jeden problém že bych ji nenastartoval.Mám ji s elektrickým startem a s dobíjením.Jediný mínus je na tom motoru horní plastový kryt...ten mi málem upadl...tak jsem ho vystužil a vlepil tam přitom i molitan na odhlučnění.Tam čínan na tlouštce materiálu silně šetřil...:-)Je to jinak kopie YAMAHY..a tak tam perfektně pasujou i náhradní díly.../vím z doslechu...já je ještě nepotřeboval...Že by nějak vibrovala..tak to nevím...mně jde v poho... Upraveno 8. Únor 2019 uživatelem pavel242 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se