kosak Odesláno 21. Březen 2020 Sdílet Odesláno 21. Březen 2020 (upraveno) U nás počasí dovolilo a sezóna se blíží, takže jsme v týdnu vyndali motor kvůli výměně ložisek gimbálu, noha byla odvezena na výměnu kardanových křížů a přetěsnění horního dílu, v oleji jsme našli trošku víc vody :rolleyes:Ložiska po vyndání tu výměnu taky zjevně potřebují :D Upraveno 21. Březen 2020 uživatelem kosak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Duben 2020 Sdílet Odesláno 9. Duben 2020 Tak vzpominam na dobu kdy se jeste mohlo cestovat... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Červen 2020 Sdílet Odesláno 22. Červen 2020 (upraveno) Výsledek dlouhých zimních večerů:A to jsem původně stavěl lodě! Upraveno 22. Červen 2020 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Červen 2020 Sdílet Odesláno 23. Červen 2020 Heezkyy... 🙂 Mne tedka postihlo tohle: Ale deti to taky bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2020 Zimni vecer neni, ale ja jsem na sluzebce a nemam vecer co na praci.... tak jsem aktivne upravil a pustil ven starsi video. Taky jsem ten podvratnej zivel, ale sranda musi bejt, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 28. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2020 Tady máš tip na drobné vylepšení tvého WV 🙂 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2020 Oooo.... moc pekny, akorat tech 8 sedacek v tom asi uz nebude. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 28. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2020 já myslel jenom motor :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2020 Vsak ten motor zabral celej vnitrek ale! To se mi uplne nehodi. :DMnohem lepsi uprava je Porsche B32 (3.2litru sestivalec) nebo Jihoafricka verze s petivalcem 2.6 litru, oboje existovalo i ve 4x4, oboje tovarni verze s homologaci. Jinak tuneri relativne bezne pouzivaji motory Subaru, ty se vejdou do puvodniho mista taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Září 2020 Sdílet Odesláno 30. Září 2020 Hele jo... venku uz je zima, tak jsem si vzpomnel na zaznamy z teplych krajin. Je to hrozna kravina, ale prej je to sranda, tak jsem se s tim po letech vytasil. https://www.youtube.com/watch?v=wslGKQPHXE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Říjen 2020 Sdílet Odesláno 18. Říjen 2020 Tak... patecni vecer jsem stravil opravou auta na ulici. Tentokrat nebylo moje. 😄 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 17. Listopad 2020 Tady jedno dlouhy podznimni rano misto zimniho vecera: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2020 A mame tu dlouhe zimni vecery! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2020 Ty se fakt nenudíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2020 Nenudim se ani trochu, jsem furt v poklusu. Kdyz se nahodou nevalim. 😉 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Prosinec 2020 Sdílet Odesláno 5. Prosinec 2020 No... kdyz je venku zima, zpracovavam data ziskana na cestach, tentokrat vlog z Turecka: Edit: Musel jsem to predelat, nejak se mi puvodni verze znelibila. 😄 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 6. Prosinec 2020 Autor Sdílet Odesláno 6. Prosinec 2020 Tak dnes jsem využil krásné počasí k testování nového motoru. Nechtěli se mi táhnout velkou loď, tak jsem vzal laminátku, co jsem před měsícem koupil. Na banány pro opici nemám, tak tady vám představuju svojí opičku pořízenou celkem za 12tis (lodička a fungl novej číňan). Rychlost na ½ plynu kolem patnácti, na plnej osmnáct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 6. Prosinec 2020 Sdílet Odesláno 6. Prosinec 2020 Jede to pěkně, o tom motoru by ses mohl rozepsat víc - za ty peníze to nevypadá špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Prosinec 2020 Sdílet Odesláno 6. Prosinec 2020 Jojo, vypada docela dobre. Premyslim proc to jede tak malo, nevis jaky to ma stoupani sroubu Oldo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 7. Prosinec 2020 Autor Sdílet Odesláno 7. Prosinec 2020 Rozepíšu se, až vyzkouším na velký lodičce u který vím, jak se chová s jinými motory. Na téhle jsem plul poprvé, protože jsem jí zkoušel zrovna jako ten motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Prosinec 2020 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2020 Veselé vánoce! 🙂 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Prosinec 2020 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2020 Tak jsem se pustil do neceho specialniho. Mel jsem doma v krabicich stary vlacky, nektery kousky fakt krasny a 30 let jsem na ne prakticky nesahl. Byl cas s tim neco udelat, takze.... stavim doma kolejiste. 😄 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 31. Prosinec 2020 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2020 Nechápu kde na to bereš čas a obdivuju, jak si umíš hrát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Prosinec 2020 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2020 To je z toho ze mi hrabe. 😄 Stastny novy rok a at je lip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Leden 2021 Sdílet Odesláno 7. Leden 2021 Panove, kolegove, takova sranda cestou do prace, to jsem nezazil. :lol: Dlouhe zimni vecery se naramne hodi na strihani videa. 🙂 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se