viky_cz Odesláno 6. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 6. Říjen 2019 Hele a co cestování po dalekých zemích? To by se hodilo? Voda tam je, ale lodě teda bohužel ne. A bacha, je to zas kravina. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 23. Říjen 2019 Panove bacha, tentokrat jsem dal do videa i plavebni komoru! Cast 1: Cast 2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2019 Potřebovali jsme udělat zábradlí na 2 lodě tak se na stipacku dřeva naroubovala ohybacka. 22 nerez ohyba a stačí paradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 7. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2019 To si delas kozy, tvl ne nadarmo se rika zlate ceske ruce, tohle me nenapadlo :), palec nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2019 No ještě je potřeba vylestit rolny ale zkouška s nerezem 22x1 proběhla na jednicku. Samozřejmě se musí vysypat pískem, zkušební ohyb byl tak150 stupňů. Prostřední rolna je otáčecí aby šel provalcovat ohyb podle bortu. Výsledek se objeví na www.starelode.cz v vláknu,, nová meduza,, Bohužel na fotku s nerezem už kleknul foťák tak priste:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 7. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2019 Jo ten pisek je jasnej, ale tohle se mi libi, asi poridim domu stipacku na drivi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 7. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2019 Já ohybal 25x2 na ohybačce měděných trubek, jen jsem na tom předělal rolny - velká ze silonu stažená mezi 2 ocelové desky a do toho zapadá malá silonová. Ohybal jsem leštěné trubky a v pohodě bez deformací i bez písku. Jen ta ovládací síla je kapku větší - tahal jsem páku ještěrkou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2019 Mne se to taky libi, a ja to nemam do Oseka daleko. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2019 Citovat Konečně něco, co na české youtube scéně dává smysl. Opět jsi nezklamal. Tady jsme s Betuskou udelali prehledne instruktazni video jak dosahnout nasich "oslnivych" kvalit ve video tvorbe: (Bacha, zase kravina) :lol: Hezky vikend. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 16. Listopad 2019 Autor Sdílet Odesláno 16. Listopad 2019 (upraveno) Já vím, to už je tam dýl. Když na mě vybaflo u upozornění a skouknul jsem to tak to mělo 2 shlídnutí tak jsme dali s Evičkou 1. like... Upraveno 16. Listopad 2019 uživatelem Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2019 Jste hrdinove. :D Pred chvili jsem dal novy. Tentokrat trochu hnus ale zase je to aspon od vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2019 Je tohle uz plavba nebo jeste jizda? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 31. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2019 Viky ty jsi ďábel. Vše nejlepší do nového roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 31. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2019 Jako vzdy, i pred koncem roku me Viky rozsekal. Pratele vsem, vse nej do toho roku noveho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Leden 2020 Sdílet Odesláno 1. Leden 2020 Malem jsem tentokrat rozsekal i sebe.Vsechno nejlepsi a at je lip! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Leden 2020 Sdílet Odesláno 1. Leden 2020 Jeste neco od Betusky: (Mladsi dcerka dostala od Jeziska akcni kameru, momentalne bez ni neudela ani krok.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Leden 2020 Sdílet Odesláno 19. Leden 2020 Tak jsem si dal tu praci a po roce jsem si tak nejak srovnal chronologii oprav VW ... je to nakonec myslim docela zajimava story. Kdo umi anglicky jeste hur nez ja, ma to cesky titulky. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Březen 2020 Sdílet Odesláno 7. Březen 2020 .... zase jsem se nudil. Tentokrat fakt hodne. 😄 [YouTube] 4ybKeiv6BKY[/YouTube] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Březen 2020 Sdílet Odesláno 7. Březen 2020 Co na to říct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 7. Březen 2020 Sdílet Odesláno 7. Březen 2020 Moc jsem to asi nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Březen 2020 Sdílet Odesláno 7. Březen 2020 Je nás víc. Krapet krejzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Březen 2020 Sdílet Odesláno 8. Březen 2020 Klicem k pochopeni tyhle srandy jsou ty dekorace. Tyka se to tady toho: https://www.youtube.com/user/mightycarmodsAle teda je fakt, ze to je zabava ponekud infantilni, coz tedy ja (vsak vite) nepovazuju za minus. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Březen 2020 Sdílet Odesláno 19. Březen 2020 (upraveno) Co se zimními večery se změnilo na co doma, když nemám vylejzat.Tak zatím bidlo pro kočky dceři, aby na ně nemohl pes, a lžíce na obouvání do lodě. Bidlo je buk a habr, lžíce z lípy. Upraveno 19. Březen 2020 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 20. Březen 2020 Sdílet Odesláno 20. Březen 2020 Braník forever ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Březen 2020 Sdílet Odesláno 20. Březen 2020 Jasan! Máš postřeh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky