Přejít na obsah
Plavidla.cz

Co s dlouhými zimními večery?


Olin

Doporučené příspěvky

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Pořídil jsem si docela vybydleného Multivana, tak mu pomalu vychytávám mouchy.

IMG_20221203_154551.jpg?ver=0


Pak musím dát dohromady nějaké kultivátory a čluny co se mi tu válí, abych je mohl prodat. Tím získám ne jen místo, ale i finance na materiál na stavbu vysněného Jarcatu J5, na kterého minuly týden dorazily z Austrálie plány.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsi šikula,dáš si ho do stavu odpovídající tvé potřebě a můžeš v něm třeba i kempovat...pak svoláme nějaký společný výjezd bydlíkářských námořníků,těším se.


Já se přes zimu průběžně věnuji 350 litrovému (přísně biodiverzitnímu) akváriu Malawi s cichlidami a pak také hi-fi aparatuře Yamaha vč.nového gramofonu,některé desky mám už více jak 40 let a nějak nebyl čas si je poslechnout a snad i stálo za to si počkat na poslech ze špičkové aparatury...


P.S.: Pokud by jste si někdo chtěl udělat hezkého Ježíška,zbyla mi 10 let stará velmi slušná reprosoustava Yamaha NS-7900 (2xsloup,2xsurround,centr a aktivní subwoofer),opticky i technicky jsou bedny ve stavu nového zboží a cena by byla téměř lidová a s dovolením sem pro představu přiložím fotky.

Tuto sestavu jsem omylem vyměnil za o cca 3 řády vyšší vlajkové lodě,zdálo se mi totiž,že už to nehraje jako dřív a za 14 dnů po pořízení nové aparatury mi pořádně zalehly uši,tak jsem si je nechal propláchnout a vše je ok,ale uvědomit si to o pár týdnů dřív ,mohl jsem si dost peněz ušetřit,bednám absolutně nic nebylo,nicméně ničeho nelituji,mám teď poslech díky všem komponentům,o kterém se mi dřív ani nesnilo včetně internetového streamování,DAB+,atd.,atd.

sta-en-soubor-3.jpg


sta-en-soubor-5.jpg


sta-en-soubor-2.jpg


sta-en-soubor-1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hezké...soláry a vše ostatní mám na lodi hotové průběžně už od roku 2013 a neplánuji na ní žádné změny,je dokonalá včetně topení,atd.

Na příští sezonu mě čeká opět po 4 letech antifouling a nějaká kosmetika,ale nic zásadního.

Jinak Mazury jsou asi fajn,ale raději bych si tam loď půjčil než tam 1000km táhnul ty naše 3tuny,byli jsme tam v rámci nějaké cesty s obytkou před rokem,všechno bylo zavřené kvůli covidu a těch cca 60-90km z dálnice do Mikolajki stálo pěkně za prd,úzké cesty v lesích,provoz,vysoké krajnice.

Přeji ať se vše podaří k plné spokojenosti.


P.S.: pokud by jste někdo potřeboval klidně celosezonní kotvení 2023 na Dyji NM1 (voda do 10kW),stačí se ozvat,cena 10-15tis podle velikosti lodě za celou sezonu,wi-fi kamery,uzamykatelná branka,osvětlení,svážnice 1,6km u YAC Pasohlávky...podmínka modrá karta a motor do 10kW zapsaný v LO a pro představu přikládám obrázek naší malé mariny,volná kotevní místa jsou 2 z druhé strany mola a možná budou i další 1-2 na čele mola,podle velikosti lodí a pokud se rozhodneme vrátit na Dunaj,což zatím sám nevím,Dyje je proti Dunaji kačák,ale doma je doma...

marina.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...