Millan Odesláno 21. Březen 2019 Sdílet Odesláno 21. Březen 2019 Podělím se ještě o jeden můj výtvor ???? z původní tripade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 21. Březen 2019 Sdílet Odesláno 21. Březen 2019 Trochu uprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 22. Březen 2019 Sdílet Odesláno 22. Březen 2019 Pekna práce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 22. Březen 2019 Sdílet Odesláno 22. Březen 2019 je skvělé pozorovat,že šikovné české ruce pořád existují,paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 22. Březen 2019 Sdílet Odesláno 22. Březen 2019 Viki, nechceš T3kovou zahrádku přes celou střechu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Březen 2019 Sdílet Odesláno 23. Březen 2019 Tyjo.... ozvu se. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 22. Září 2019 Sdílet Odesláno 22. Září 2019 Jak uz je na vodu zima, zacal jsem uklizet bordel v baraku. No... a ze mne nenapadla hovadina? Napadla mne hovadina. A bude hur. 😄 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 22. Září 2019 Autor Sdílet Odesláno 22. Září 2019 Citovat Jak uz je na vodu zima, zacal jsem uklizet bordel v baraku. No... a ze mne nenapadla hovadina? Napadla mne hovadina. A bude hur. 😄 Konečně něco, co na české youtube scéně dává smysl. Opět jsi nezklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 22. Září 2019 Sdílet Odesláno 22. Září 2019 Jako rict o tomhle, ze to dava smysl, to chce hodne nadsazky. :D Ale beru to jako projev uznani, dekuju. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Září 2019 Sdílet Odesláno 23. Září 2019 Kurňa Viky, ty se musíš děsně nudit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 23. Září 2019 Sdílet Odesláno 23. Září 2019 Jako děsná pí...... ???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Září 2019 Sdílet Odesláno 24. Září 2019 Kurňa Viky, ty se musíš děsně nudit :)Noo.... snazim se nejak zabavit. V zime to bude jeste horsi. Jako děsná pí...... ????????Jo, tak neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Září 2019 Sdílet Odesláno 28. Září 2019 Kurw*fix tak podzim uderil, jsem nastydlej, mam antibiotika.... tak jsem z nudy aspon nastrihal nejaky stary video z mobilu. Nejhorsi kdyz clovek musi lezet v posteli a nemuze delat vubec nic! 😄 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Září 2019 Sdílet Odesláno 28. Září 2019 No dobrý, ale tady jsme na Plavidlech. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 28. Září 2019 Sdílet Odesláno 28. Září 2019 Ale po sezóně...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1in Odesláno 28. Září 2019 Sdílet Odesláno 28. Září 2019 Offtopic a ještě k tomu hovadina... :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 To jako fakt nekdo v sekci "Vseobecna diskuze" najde offtopic? Bravo! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 No, já chtěl dát smajlík, leč se nepovedl a naskočily otazníky. Soráč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 A jakej tam chces? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 No chtěl sem hodně chechtaciho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1in Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 (upraveno) Ano - offtopic. Na fóru s lodním zaměřením postovat videa s autem na poli mi nijak jinak nepřipadá. Možná jen nejsem dostatečně IN, abych to ocenil. Ale admin jsi tu ty, takže je to jen takový postesk do prázdna... :( Upraveno 30. Září 2019 uživatelem ok1in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 Vemu si to k srdci a postnu A vis co je nejhorsi mimo sezonu? Ze jsou nektery lidi zbytecne mrzuty. 😉 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 dost dobrý video :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 Hehe... no... dekuju. Ohledne lodi je asi jediny slusny, co jsem kdy udelal. :D Ten zbytek jsou takovy spis blbosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1in Odesláno 30. Září 2019 Sdílet Odesláno 30. Září 2019 A vis co je nejhorsi mimo sezonu? Ze jsou nektery lidi zbytecne mrzuty. ;)Na tom je asi něco pravdy... :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se