pavelicom Zveřejněno 9. Leden 2019 Sdílet Zveřejněno 9. Leden 2019 Ahoj, dobrý den,obracím se zde na odborníky s dotazem, jaké mají zkušenosti se značkou člunů RAPID. Zvažuji koupi RAPID SD365 AIR s nafukovací podlahou a zajímalo by mě, jestli za tyto peníze se člun vyplatí. Využití pár vyjížděk do roka u nás a 14 dnů v roce v Chorvatsku.Motor bude 20HP.Děkuji všem za jakoukoli radu, připomínku, informaci.Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 9. Leden 2019 Sdílet Odesláno 9. Leden 2019 (upraveno) Pavle,nejsem odborník,jen pouhý uživatel,varuji tě však před jakoukoliv investicí do gumového člunu,mě osobně se Boat007,který jsem používal jako tendr na větší lodi zavěšený na jeřábech, totálně rozpadl po necelých 3 sezonách,proto ti doporučím pouze jakoukoliv pevnou loď,pokud možno polyetylenovou,která tě pravděpodobně přežije,určitě nebudeš muset řešit odlepené zrcadlo a pod.,tvůj vysněný gumák je jiné značky,ale problém s rozlepeným zrcadlem bude za pár let identický...menší zlo je přeprava na střeše auta než gumový člun plný vody v tu nejméně vhodnou chvíli Upraveno 9. Leden 2019 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Leden 2019 Sdílet Odesláno 10. Leden 2019 Každý jsem nějak začínali a spousta z nás právě na gumových člunech :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standapodmola Odesláno 19. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 19. Říjen 2019 Chtěl bych si koupit nafukovací člun na rybaření na rybník, ale nevím, jakou bych měl asi tak na tuto činnost vybrat velikost. Díval jsem se na jeden e-shop, který sídlí tady kousek od nás: https://www.boat007.cz/lode-cluny/nafukovaci-cluny.html, že mají právě nafukovací čluny podle velikosti. Nemáte někdo s rybářskými čluny zkušenosti, jakou vybrat velikost? Jako měl bych většinou rybařit sám, max s jedním kamarádem. Díky za radu, Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 20. Říjen 2019 Sdílet Odesláno 20. Říjen 2019 Zkus se poptat na www.mrk.cz tam se to řeší každou chvilku. Jinak za mě takové aby jsi v něm nebyl jako sardinka ale zase aby jsi s ním dokázal manipulovat. Sám davam přednost pevné pramici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se