Přejít na obsah
Plavidla.cz

Nafukovací člun značky RAPID

pavelicom

Doporučené příspěvky

Ahoj, dobrý den,

obracím se zde na odborníky s dotazem, jaké mají zkušenosti se značkou člunů RAPID. Zvažuji koupi RAPID SD365 AIR s nafukovací podlahou a zajímalo by mě, jestli za tyto peníze se člun vyplatí. Využití pár vyjížděk do roka u nás a 14 dnů v roce v Chorvatsku.

Motor bude 20HP.

Děkuji všem za jakoukoli radu, připomínku, informaci.

Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pavle,nejsem odborník,jen pouhý uživatel,varuji tě však před jakoukoliv investicí do gumového člunu,mě osobně se Boat007,který jsem používal jako tendr na větší lodi zavěšený na jeřábech, totálně rozpadl po necelých 3 sezonách,proto ti doporučím pouze jakoukoliv pevnou loď,pokud možno polyetylenovou,která tě pravděpodobně přežije,určitě nebudeš muset řešit odlepené zrcadlo a pod.,tvůj vysněný gumák je jiné značky,ale problém s rozlepeným zrcadlem bude za pár let identický...menší zlo je přeprava na střeše auta než gumový člun plný vody v tu nejméně vhodnou chvíli Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři

• 9 months later...

Chtěl bych si koupit nafukovací člun na rybaření na rybník, ale nevím, jakou bych měl asi tak na tuto činnost vybrat velikost. Díval jsem se na jeden e-shop, který sídlí tady kousek od nás: https://www.boat007.cz/lode-cluny/nafukovaci-cluny.html, že mají právě nafukovací čluny podle velikosti. Nemáte někdo s rybářskými čluny zkušenosti, jakou vybrat velikost? Jako měl bych většinou rybařit sám, max s jedním kamarádem.

Díky za radu,

Standa

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...