david Odesláno 19. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2019 (upraveno) Dlouhým bowdenem to nebude, pokud není totálně prošoupaný a stočený do smyček a oblouků. Spíš tím, že umějí kulový, ti tví servisáci. Přece není problém se podívat, jestli se plynklapka otvírá o cca 80 stupňů ( do osy difuzoru) a předstih, pokud je stavitelný, jde na plno. Taky jestli jde motor na všechny hrnce? Upraveno 19. Červenec 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 Asi ano zkusím ti to nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 Tak už to jede. Prostě se nějak sám rozjel a teď si to teda metelí neuvěřitelně.Nevíte prosím, zda stejnými kabely, kterými startuji motor a jsou přichycené přímo na kontakty baterie, se po nastartování baterie dobíjí? Děkuji Asi ano zkusím ti to nafotit.Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 Tak už to jede. Prostě se nějak sám rozjel a teď si to teda metelí neuvěřitelně.Nevíte prosím, zda stejnými kabely, kterými startuji motor a jsou přichycené přímo na kontakty baterie, se po nastartování baterie dobíjí? Děkuji Asi ano zkusím ti to nafotit.Díky moc. Tak to poznáš když si po nastartování změříš napětí na baterce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 Určitě a je to přes pojistku! Tak se na ní radši koukni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 (upraveno) Díky moc za ochotu poradit, kuci.Změřím. Nicméně bych chtěl podotknout, že by již neměl býti problém, se s některými z vás potkat na vodě Slapské přehrady :) Upraveno 21. Červenec 2019 uživatelem marx2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 Tak už to jede. Prostě se nějak sám rozjel a teď si to teda metelí neuvěřitelně.Nevíte prosím, zda stejnými kabely, kterými startuji motor a jsou přichycené přímo na kontakty baterie, se po nastartování baterie dobíjí? Děkuji Asi ano zkusím ti to nafotit.Díky moc. Foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 Foto řízení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 (upraveno) Foto řízení To bude ono, jak to mám pořešené i já. Děkuji.Máš tu loď jak kdyby sjela z výrobní linky, to je neuvěřitelné. Tos takto koupil, nebo sis jí takto "vyňufal"? :)Majitelé přede mnou asi byli pěkný čuňata. Ještě jednou díky. Upraveno 21. Červenec 2019 uživatelem marx2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 22. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2019 Foto řízení To bude ono, jak to mám pořešené i já. Děkuji.Máš tu loď jak kdyby sjela z výrobní linky, to je neuvěřitelné. Tos takto koupil, nebo sis jí takto "vyňufal"? :)Majitelé přede mnou asi byli pěkný čuňata. Ještě jednou díky. Loď byla po nástřiku v dobrém stavu. Jen jsem!m na ni přidal nějaké drobnosti jako bimini žebřík a podobně. Zatím mě to baví ji vylepšovat...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvikol Odesláno 24. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2019 Nejsem na rady ten pravej, jezdím teprve 2 roky. Mám na laminátce délky 5,2 m motor 4T MERCURY 80 a myslím, že je to akorát. Na moři jsem jel s 4T MERCURY 100 a pro moře si myslím je to potřebné, záleží, kde se bude jezdit. Při rychlé změně počasí je třeba rychle ujet do přístavu. Při plavbě na volné moře je nutný i náhradní motor.Přeji hodně štěstí při výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 27. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2019 Nejsem na rady ten pravej, jezdím teprve 2 roky. Mám na laminátce délky 5,2 m motor 4T MERCURY 80 a myslím, že je to akorát. Na moři jsem jel s 4T MERCURY 100 a pro moře si myslím je to potřebné, záleží, kde se bude jezdit. Při rychlé změně počasí je třeba rychle ujet do přístavu. Při plavbě na volné moře je nutný i náhradní motor.Přeji hodně štěstí při výběru. Zdarec, tos reagoval na jaký příspěvek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 29. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2019 Nejsem na rady ten pravej, jezdím teprve 2 roky. Mám na laminátce délky 5,2 m motor 4T MERCURY 80 a myslím, že je to akorát. Na moři jsem jel s 4T MERCURY 100 a pro moře si myslím je to potřebné, záleží, kde se bude jezdit. Při rychlé změně počasí je třeba rychle ujet do přístavu. Při plavbě na volné moře je nutný i náhradní motor.Přeji hodně štěstí při výběru. Koukám že jsme pomalu přešli na moře ;-) Pro mě tedy užitečné téma. Za dva týdny jedu se svou malou laminatkou do Chorvatska. Mám zkušenosti s gumakem tak doufám že toto bude velký posun. Věřím že 30 zvládne v pohodě plavbu u pobřeží a ostrovů. S gumakem s 15tkou jsem bez problémů podél pobřeží dál i 30 km. Tak pokud máte někdo nějakou dobrou radu c.i zkušenosti tak se prosím podělte... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2019 Nejsem na rady ten pravej, jezdím teprve 2 roky. Mám na laminátce délky 5,2 m motor 4T MERCURY 80 a myslím, že je to akorát. Na moři jsem jel s 4T MERCURY 100 a pro moře si myslím je to potřebné, záleží, kde se bude jezdit. Při rychlé změně počasí je třeba rychle ujet do přístavu. Při plavbě na volné moře je nutný i náhradní motor.Přeji hodně štěstí při výběru. Koukám že jsme pomalu přešli na moře ;-) Pro mě tedy užitečné téma. Za dva týdny jedu se svou malou laminatkou do Chorvatska. Mám zkušenosti s gumakem tak doufám že toto bude velký posun. Věřím že 30 zvládne v pohodě plavbu u pobřeží a ostrovů. S gumakem s 15tkou jsem bez problémů podél pobřeží dál i 30 km. Tak pokud máte někdo nějakou dobrou radu c.i zkušenosti tak se prosím podělte... :-) No hlavně se nepřeceňuj, to se na moři nevyplácí. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 30. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2019 Nejsem na rady ten pravej, jezdím teprve 2 roky. Mám na laminátce délky 5,2 m motor 4T MERCURY 80 a myslím, že je to akorát. Na moři jsem jel s 4T MERCURY 100 a pro moře si myslím je to potřebné, záleží, kde se bude jezdit. Při rychlé změně počasí je třeba rychle ujet do přístavu. Při plavbě na volné moře je nutný i náhradní motor.Přeji hodně štěstí při výběru. Koukám že jsme pomalu přešli na moře ;-) Pro mě tedy užitečné téma. Za dva týdny jedu se svou malou laminatkou do Chorvatska. Mám zkušenosti s gumakem tak doufám že toto bude velký posun. Věřím že 30 zvládne v pohodě plavbu u pobřeží a ostrovů. S gumakem s 15tkou jsem bez problémů podél pobřeží dál i 30 km. Tak pokud máte někdo nějakou dobrou radu c.i zkušenosti tak se prosím podělte... :-) No hlavně se nepřeceňuj, to se na moři nevyplácí. :( Jedu tam potřetí dvakrát s gumakem nejdřív 5hp a pak 15hp. Už to byl výrazný posun. Těším se že pořádně projedu laminatku ale na dlouhé výpravy na sire moře nepojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2019 Kdyby jste se někteří podívali na konec stránky, nemuseli by jste vyrábět kopie kopií kopií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 2. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2019 Dík za radu nováčkovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 3. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2019 Jen pro informaci.Vrácený problematický motor, který jsem byl nucen odevzdat proti penězům původnímu majiteli, se objevil opět v nabídce na internetu. Přeji hodně štěstí tomu, kdo si jej koupil (dle informace tohoto původního majitele).Má žena, díky tomuto zanedbanému motoru, již 3x (slovy třikrát) pádlovala notný kus cesty domů z vejletu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 19. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 19. Srpen 2019 Dík za radu nováčkovi :-)Omluva všem za OT.Prosím Tě. Psal jsem ti zprávu, ať to tu nezamořuji.Můžu poprosit o reakci?Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 25. Květen 2020 Sdílet Odesláno 25. Květen 2020 (upraveno) Ahoj hbredy,moc moc prosím, začíná sezona tak je to aktuální. Byl bys té lásky a nafotil mi detaily své lodě?Velmi mi to pomůže v budování té mé. Chtěl bych postupně dát loď do slušného stavu.Klidně to naposílej do soukromých zpráv, ať to tu nezamořujeme :)Děkuji uctivě. Upraveno 27. Květen 2020 uživatelem marx2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se