Přejít na obsah
Plavidla.cz

Rada nováčkovi

RóJa

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Zveřejněné obrázky

DSC08698.jpg

pokud je to tenhle motor, tak to je krátká noha. Dlouhá noha je fotce od jirkas dvě stránky zpátky v tom příspěvku o trimování.

Oh yeah. Je to stále tentýž motor. Díky za postřeh.

Já tam stejně zítra budu, tak to mohu změřit.

Jestli někdo pojedete po vodě kolem, klidně se stavte na pivko :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den. Mám na vás velkou prosbu. Jsem tu nový a hlavně úplný začátečník. Chci si koupit loď, která je na obrázku. Za prvé bych potřeboval vědět, jaké oprávnění si na tuto loď musím pořídit. Loď bych chtěl využívat na řece Labe v okolí Pardubic a Kolína na rybaření a rekreaci. Je tato loď vůbec vhodná a co říkáte motoru. Opravdu se omlouvám, vůbec tomu nerozumím, ale chtěl bych začít. Děkuji mnohokrát a mějte se hezky a děkuji za případné odpovědi:)

Inzerát:Zachovalá loď Demus Sport délka 4,7m a šířka 1,9m. Motor Yamaha 40HMO

s otáčkoměrem, dálkovým ovládáním, el. startem a el. trimrem. Vařič, chemické WC, schůdky do vody, kotva, fendry. Loď přihlášena SPS Praha.

105324060.jpg

motor.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokusím se ho najít...

Jo, moc děkuji.

20190306-154429.jpg

20190527-144633.jpg

Zdarec.

Chtě jsem tě poprosit, mohl bys mi poslat víc detailních fotografií tvé lodě? Třeba i do SZ, jestli to nechceš vést v takto veřejné rovině.

Zajímalo by mne, jak to máš řešené. Koukám, že máš jiné vazáky, co tam máš za motor a to bimini je co zač? Atd.

Díky moc.

Jinak, bombarduji Tullio Abbate e-mailama v AJ (italsky neumím) a fakují mne absolutní pasivitou :(

Potřebuji zrenovovat štítek lodě, a nevím co naň napsat (a zároveň by mne zajímaly parametry), tak jsem doufal, že by výrobce měl vědět. Na obrázku je možné vidět, v jakém stavu je štítek.

stitek.jpg

Upraveno uživatelem marx2000
Odkaz ke komentáři

Dobrý den. Mám na vás velkou prosbu. Jsem tu nový a hlavně úplný začátečník. Chci si koupit loď, která je na obrázku. Za prvé bych potřeboval vědět, jaké oprávnění si na tuto loď musím pořídit. Loď bych chtěl využívat na řece Labe v okolí Pardubic a Kolína na rybaření a rekreaci. Je tato loď vůbec vhodná a co říkáte motoru. Opravdu se omlouvám, vůbec tomu nerozumím, ale chtěl bych začít. Děkuji mnohokrát a mějte se hezky a děkuji za případné odpovědi:)

Inzerát:Zachovalá loď Demus Sport délka 4,7m a šířka 1,9m. Motor Yamaha 40HMO

s otáčkoměrem, dálkovým ovládáním, el. startem a el. trimrem. Vařič, chemické WC, schůdky do vody, kotva, fendry. Loď přihlášena SPS Praha.

105324060.jpg

motor.jpg

Hlavně potřebuješ vůdce malého plavidla kategorie M nestačí m20 tefy potřebuješ praktickou i teoretickou zkoušku. Příklaš se včas terminy see rychle.plní. udělej si i moře

A pokud plachtit udělej si i S

Odkaz ke komentáři

Ano, potřebovat budeš praktickou i teoretickou zkoušku na neomezený výkon.

Čili jak píše kolega nade mnou, kategorie / skupina M.

Oproti řidičáku je to celkem trivialita, není se čeho bát. Apka na mobil pro šprtání teorie + zaplatit kurz, při kterém ti přiklepnou, že máš hotovou praxi. :)

Držím palce!

Odkaz ke komentáři

myslím že kurz je zbytečný, stačí zavolat na Státní plavební správu, tam si vyžádat termíny zkoušek a také seznam zkušebních komisařů, kteří s tebou provedou praktickou zkoušku. Mě kurz nic nedal jen zbytečně vyhozené peníze, stačí zaplatit 500 za zkoušku a asi 1500 za jízdu ze zkušebním komisařem. Obě moje děti to absolvovali takto.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...