Millan Zveřejněno 17. Prosinec 2018 Sdílet Zveřejněno 17. Prosinec 2018 Zdravím chci pojmenovat loď, co všechno musím udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2018 Pokřtít ji. No a hlavně nepřejmenovávat. To je základ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 18. Prosinec 2018 Autor Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2018 Pokřtít :) to je jasné, jméno nemá, zatím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 18. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2018 Pokřtít ji. No a hlavně nepřejmenovávat. To je základ.Proč nepřejmenovávat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2018 Pokřtít ji. No a hlavně nepřejmenovávat. To je základ.Proč nepřejmenovávat ?Tradice. (Pověry) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 19. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2018 (upraveno) já myslel jestli v tom není legislativa, popř EU :) Jo a je to přejmenování když má loď jméno od výrobce - typové a majitel ji dá jméno sobě blízké? Upraveno 19. Prosinec 2018 uživatelem Zet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 19. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2018 Tak já loď raději přejmenoval pověra nepověra…. Řekněte sami, plavili by jste po vodě s "KUNDOBORCEM"....??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 27. Prosinec 2018 Autor Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2018 (upraveno) Tak jsem volal na SPS Přerov. Tam mi paní řekla že si na loď můžu dát jméno jaké chci a že se to pak zapíše do technicaku při další STK. Že to prý nevadí, problém by byl kdyby v technicaku jméno bylo a na lodi ne.Pro misson10 no to fakt raději přejmenovat :) :) Upraveno 27. Prosinec 2018 uživatelem Millan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2018 Tak já loď raději přejmenoval pověra nepověra…. Řekněte sami, plavili by jste po vodě s "KUNDOBORCEM"....??? Mildo tvl, kde ty na to chodis :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 28. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2018 To já znám jednoho "borce", který pojmenoval svoji lod "VAGINA"bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 29. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2018 Tak já toho borce naprosto chápu... Ona loď vlastně má tak trošku tvar vagíny... a pokud si z každé strany vstupu do kajuty hodí kožešinu od medvěda, tak ta podoba bude naprosto věrohodná... pak už stačí jen někde pohodit makrelu a vjem bude dokonalý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobes Odesláno 29. Prosinec 2018 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2018 (upraveno) Na Slapech jsem potkal i "Poštěváka". Upraveno 29. Prosinec 2018 uživatelem bobes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaquad Odesláno 4. Leden 2019 Sdílet Odesláno 4. Leden 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 22. Leden 2019 Sdílet Odesláno 22. Leden 2019 (upraveno) Tahle diskuse má grády! Super, nepolevujte. Hezký název by také byl OHAMBÍ :) Upraveno 25. Leden 2019 uživatelem marx2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 23. Leden 2019 Sdílet Odesláno 23. Leden 2019 V případě některých kutilských kreací na rozhraní lodě a hausboatu, co jsou k vidění např. na Slapech by se hodilo "Hanba povodí". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky